Vind goedkope vluchten naar Londen

Retour
1 volwassene
Economy
0 tassen
za 24-6
za 1-7

Waarom reizigers voor KAYAK kiezen

Bespaar 21% of meerVergelijk meerdere reiswebsites met één zoekopdracht

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsZelf je reisklasse kiezen, gratis wifi en meer

Doorzoek honderden reiswebsites tegelijk voor vliegticket aanbiedingen naar Londen

Handig om te weten

Laagseizoen

september

Hoogseizoen

december

Goedkoopste vlucht

€ 14
Beste tijd om de massa te ontvluchten met een gemiddelde daling in prijs van 4%.
Populairste tijd om te vliegen met een gemiddelde toename in prijs van 5%.
Vlucht van Eindhoven naar Londen Stansted

De beste tijd om een vlucht te boeken naar Londen

Geschatte prijs voor een retour
Gemiddelde prijs per maand
Prijsontwikkeling voor reisdatum

Tips voor het vinden van goedkope vliegtickets naar Londen

  • Boek minstens 3 weken voor vertrek als je een ticket voor minder dan de gemiddelde prijs wilt boeken.
  • Het hoogseizoen is in juli, augustus en september. De goedkoopste maand om te vliegen naar vanuit Nederland is september.
  • Vul je favoriete vertrekluchthaven en reisdatums in in het zoekformulier hierboven en bekijk direct de meest actuele vliegdeals voor Londen.
  • Iedereen die goedkope tickets naar Londen wil boeken raden we aan om op het comfort en de service van je vlucht te letten. Je wil voordelig vliegen, maar het is ook slim om naar de verschillende klantbeoordelingen te kijken van andere reizigers. Zo wordt Lufthansa als beste beoordeeld op service richting Londen.
  • De luchthavens rondom Londen zijn allemaal toegankelijk voor de mindervaliden. Er is op alle mogelijke manier rekening gehouden met mensen die zich niet makkelijk voortbewegen. Zo zijn er mindervaliden toiletten aanwezig en ook hellingen voor rolstoelen. Heb je alsnog hulp nodig, vraag dan assistentie bij een van de informatiebalies op de luchthaven.
  • Boek je naar Londen kijk dan ook meteen hoe snel je in de stad kunt zijn met het openbaar vervoer. Kies het vliegveld dat het dichtstbij is of de beste verbinding heeft, want tijd is bij reizen ook belangrijk. Zeker in Londen.
  • Ben je op zoek naar een goedkoop ticket voor Londen houd dan tevens rekening met de extra kosten die erbij komen. Let met name op het reserveren van je cabinestoelen, de eventuele kosten voor (extra) bagage en/of op de maaltijden die er zijn. Voor je vlucht naar Londen kan de zwaarte van koffers ook uitmaken.
  • Wie een goedkoop ticket wil boeken naar Londen moet ook kijken naar vliegvelden buiten Amsterdam. Er zijn verschillende mogelijkheden, zoals Rotterdam Airport dat wellicht voordeliger is. Denk daarnaast ook aan Brussels Airport in België, maar houd ook rekening met de reistijd en reiskosten naar verder gelegen vliegvelden.

Veelgestelde vragen - Vliegticket boekingen naar Londen

De beste 5 vliegmaatschappijen die vliegen naar Londen

Scores op basis van KAYAK klantbeoordelingen
7,8
KLMGemiddelde score op basis van 3730 beoordelingen
79boarding
76comfort
84crew
74food
72entertainment
80overall
Vliegmaatschappij beoordeling

Personnel, goede stoel en verbinding op tijd. Gate op Dubai was krap, maar ging ok

Lees meer over KLM

Personnel, goede stoel en verbinding op tijd. Gate op Dubai was krap, maar ging ok

Het zitcomfort was ronduit slecht. Personeel was als doorgaans top.

Covid protocol was badly monitored. Coughing people without a mask. Thank you KLM for your ignorance.

Gedoe met teveel passagiers die weigeren een mondkapje op te doen en een kat/muis spel spelen met de bemanning. KLM kwaliteit als vanouds, maar verziekt door dit soort medepassagiers.

Nadelen: "Na lange vetraging uitstappen op het platform en wachten op de bus terwijl il op zijn minst 20 vrije slurfen he geteld"
Voordelen: "Entertainment was amazing! They even have four Harry Potter movies! We were told in advance that the flight was going to be delayed, which is really positive. Very friendly personnel."
Nadelen: "Food isn’t that great. Breakfast could be much better."
Voordelen: "Het eten was lekker en er werd genoeg drinken aangeboden. Personeel erg vriendelijk."
Nadelen: "De stoelen van de Boeing 777 in de economy kunnen echt beter. Ik kreeg al snel pijn in m’n onderrug aangevuld met een houten kont. Niet echt fijn voor een vlucht van 16 uur"
Nadelen: "The boarding area was total chaos. In order to get to the gate I had to literally fight with the 100s of people who were waiting in the same area. No priority was given to family with children or elite members. Even when we complaint at the personnel we were told that “it was busy”. Usually KLM flight from Venice depart from the first floor where gates are bigger and you get straight with the finger to the airplane. Today it hasn’t been the case .... too poor service for a KLM fight"
Voordelen: "Zelfs op zo'n korte vlucht nog een hapje en een drankje! Top"
Voordelen: "Er werd een gratis snack aangeboden en wonder boven wonder, was dat een vegetarische snack! :)"
Nadelen: "Het was erg warm in de cabine."
Voordelen: "No drinks or snacks for econome class. Its just a 1 hour flight, KLM Does serve on 1 hour flights."
Nadelen: "See above."
Voordelen: "Beenruimte"
Nadelen: "Te laat vertrokken en om vliegveld cirkelen omdat City vol was."
Voordelen: "Niets"
Nadelen: "Grote vertraging, geen uitleg, geen gratis versnapering om het goed temaken"
Voordelen: "Doordat wij op het bovendeks zaten konden we meteen boarden. Vriendelijke purser die overal de tijd voor nam."
Nadelen: "Doordat 3 mensen zich niet gemeld hadden, zaten er 4 koffers te veel aan boord. Ga maar met de hand zoeken met 15 Afrikaanse mensen in een A389."
Nadelen: "Weinig te eten weinig te drinken voor zo'n lange vlucht. Geen geluid op entertainment"
Nadelen: "Weer door security checkpoint te moeten en dat de vertrek aan de andere kant van het vliegceld was."

Geen selectief beleid mbt Carry-in koffers toepassen. Consistent de regels toepassen.

Voordelen: "Mijn 7 jarige zoon zat in zijn eentje. Bizar dat Easyjet niet automatisch gezinnen bij elkaar zet. Vrouw en dochter op rij 1, zoon en vader op 21 en 22. Echt not nooit zo’n slechte ervaring gehad op een vlucht"
Voordelen: "We zijn op tijd vertrokken, het was een vlotte vlucht (3u45)"
Nadelen: "Er zijn geen dingen die ik vervelend vond, al zou ik het als EasyJet Plus lid wel fijn vinden om ook tijdens de vlucht iets van mijn lidmaatschap te merken, zoals bijvoorbeeld een gratis blikje fris, nootjes o.i.d."
Voordelen: "Aardige man die hielp bij aanschaffen van een horloge. Top dat jullie dit zo doen, zo snel en makkelijk feedback vragen. Heeft indruk gemaakt."
Nadelen: "An hour late without excuses and a 50 min wait for the luggage. Ridiculous!"
Voordelen: "Niks. Kost weinig, je krijgt nog veel minder. Toch?"
Nadelen: "De automatische stoeltoewijzing is klantje pesten. Heb je samen geboekt wordt je uit elkaar gehaald. Niet omdat er geen plek is, maar gewoon omdat het kan. Pesterij. Boarden: je word zo snel mogelijk de gate in geveegd en dan mag je daar wachten tot het blijkbaar echt nodig was dat je er was."
Nadelen: "Veel turbulentie, en vreemd dat ze voetbalsupporters toelaten met blikken bier in de gate"
Nadelen: "Ik moest rennen naar de gate omdat de schermen te laat waren. Er waren meer reizigers die onvriendelijk gewezen werden op het feit dat ze “te laat” waren."
Nadelen: "Schiphol is eigenlijk te groot. Alles kost veel tijd. Vlucht was half uur te laat"
Nadelen: "Easyjet behandeld je als vee. Je hebt als passagiers niets te vertellen en als je protesteert beroept het personeel zich op policy. Handbagage is zo'n policy. Elke keer moet je je handbagage achterlaten bij de trap en als je dan in het vliegtuig komt zie je overal lege vakken."
Voordelen: "Budapest check-in is chaos, very long rows, no baggage drop off desks and very little info. Tense atmosphere at the desks. If you complain then they offer for €5,- to skip the line and check in your luggage. I thought it was a joke, but they give you receipt and all. Very unprofessional."
Nadelen: "Having flown with Wizzair before, also to Gdansk and other cities, it a budget airline but okay. Budapest is kind of their hub, but what a terrible way to treat your customers. Get your baggage drop off automated!!They left everybody freezing on the apron because they only had one stairs available."

3,5uur vertraging en complete chaos op de luchthaven ivm een dubbele boeking van alle passagiers

Niets is leuk aan Ryanair en alles kan veel beter. Anderhalf uur vertraging terwijl we al in het vliegtuig zaten. Glaasje water?! Ryanair geeft niets weg, ook geen glaasje water bij een lange vertraging. Dit was eens maar nooit meer Ryanair

Voordelen: "Leuke crew."
Nadelen: "Doordat iedereen in een soort ‘corridor’ terecht komt, na het boarden is er nauwelijks meer priority-gevoel ;-)"
Voordelen: "Snelle boarding en zeer rustig bevolkte vlucht"
Nadelen: "Bewust stoelen ver van elkaar geven als je niet bij betaalt. Na we vroegen of er mogelijkheid was om toch bij elkaar te zitten bij check in, kregen we antwoord van niet. Eenmaal id vlucht bleek 1/3e Vd vlucht leeg. Passagiers zijn dan zelf gewoon gaan schuiven met hun stoelen om toch per 2 te zitten"
Voordelen: "De prijs, maar zelfs die was nog hoog voor wat ik er voor terug kreeg."
Nadelen: "Chagerijnig personeel, heel kortaf en onduidelijk! In de vlucht had ik weinig ruimte en alles was helemaal volgepropt met tassen."
Nadelen: "Heenvlucht zat er bagage bij terugvlucht niet...vast en zeker hele kleine lettertjes niet gelezen..Dus ergens mijn fout, maar wist niet dat je voor beide reizen moest boeken als je tegelijk een retour boekt. Dus misschien beter aangeven!!! Want 60 euro weer extra bijbetalen is geen fijne terugkomst!"
Nadelen: "Die low cost is geen low cost meer als je een stoel moet betalen, priority moet betalen of je koffer vliegt in de ruimte onder vliegtuig en als je maar 10kg gratis mag meenemen voor 3 weken is dat pauver. Dus de volgende keer gewone lijn vlucht even duur meer confort."
Nadelen: "Door stakingen zaten we meer dan 5h vast aan de luchthaven. Niemand wist van iets, het was chaos. Een duidelijke communicatie had leuk geweest, niet alleen voor ons maar ook voor het personeel van Ryanair zelf"
Voordelen: "Eigenlijk niets speciaals was leuk."
Nadelen: "Dat we een uur vertraging hadden voor we vertrokken, en er voor, tijdens en na de vlucht niets over gezegd is. Pas na landen bleek door op te zoeken op internet dat het aan de Franse Verkeersleiders lag. WAAROM VERTELLEN ZE DAT NIET!"
Nadelen: "Veel onduidelijk bij het afgeven van de bagage! Bleek dan dat ik maar alleen voor de heen vlucht de bagage betaald had en moest opnieuw naar de balie en nogmaals 50 euro betalen voor de koffer. Dus in totaal 100 euro voor het transport van 1 koffer van 17 kg en dat vind ik overdreven! Bovendien vond het personeel onvriendelijk hij de incheck!"

Boek goedkope Londen tickets voor vluchten

Actuele deals voor retourtickets

21-6wo
directRyanair
1u 05mEIN-STN
28-6wo
directRyanair
1u 05mSTN-EIN
€ 32
20-6di
directRyanair
1u 05mEIN-STN
22-6do
directRyanair
1u 05mSTN-EIN
€ 36
28-6wo
directRyanair
1u 05mEIN-STN
3-7ma
directRyanair
1u 05mSTN-EIN
€ 37
20-6di
directRyanair
1u 05mEIN-STN
25-6zo
directRyanair
1u 05mSTN-EIN
€ 41
14-6wo
directRyanair
1u 05mEIN-STN
16-6vr
directRyanair
1u 05mSTN-EIN
€ 42
6-6di
directRyanair
1u 05mEIN-STN
13-6di
directRyanair
1u 05mSTN-EIN
€ 43
26-6ma
directRyanair
1u 05mEIN-STN
28-6wo
directRyanair
1u 05mSTN-EIN
€ 44
22-6do
directRyanair
1u 05mEIN-STN
20-7do
directRyanair
1u 05mSTN-EIN
€ 45
29-6do
directRyanair
1u 05mEIN-STN
2-7zo
directRyanair
1u 05mSTN-EIN
€ 46
14-6wo
directRyanair
1u 05mEIN-STN
14-6wo
directRyanair
1u 05mSTN-EIN
€ 46
6-6di
directDiverse Maatschappijen
1u 05mEIN-STN
6-6di
1 stopDiverse Maatschappijen
12u 45mSTN-EIN
€ 72
13-6di
directeasyJet
1u 15mAMS-LTN
14-6wo
directeasyJet
1u 10mLTN-AMS
€ 74
27-6di
directeasyJet
1u 15mAMS-LGW
29-6do
directeasyJet
1u 20mLGW-AMS
€ 75
22-6do
directeasyJet
1u 10mAMS-LTN
25-6zo
directeasyJet
1u 15mLTN-AMS
€ 75
13-6di
directeasyJet
1u 15mAMS-LGW
14-6wo
directeasyJet
1u 20mLGW-AMS
€ 77
17-6za
directeasyJet
1u 15mAMS-LGW
27-6di
directeasyJet
1u 25mLGW-AMS
€ 78
17-6za
1 stopDiverse Maatschappijen
12u 55mAMS-LTN
19-6ma
directDiverse Maatschappijen
1u 10mLTN-AMS
€ 99
6-6di
directBritish Airways
1u 20mAMS-LGW
9-6vr
directBritish Airways
1u 20mLGW-AMS
€ 116
23-8wo
directKLM
1u 20mAMS-LHR
30-8wo
directKLM
1u 15mLHR-AMS
€ 117
11-10wo
1 stopWizz Air
13u 15mEIN-LTN
14-10za
1 stopWizz Air
7u 45mLTN-EIN
€ 143

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Actuele deals voor enkele vluchten

28-6wo
directRyanair
1u 05mEIN-STN
€ 14
21-6wo
directRyanair
1u 05mEIN-STN
€ 16
28-6wo
directRyanair
1u 05mEIN-STN
€ 19
7-6wo
directRyanair
1u 05mEIN-STN
€ 20
7-6wo
directRyanair
1u 05mEIN-STN
€ 21
10-6za
directRyanair
1u 05mEIN-STN
€ 22
31-5wo
directRyanair
1u 05mEIN-STN
€ 23
30-5di
directRyanair
1u 05mEIN-STN
€ 24
12-6ma
directRyanair
1u 05mEIN-STN
€ 25
3-7ma
directRyanair
1u 05mEIN-STN
€ 26
18-7di
directKLM
1u 10mAMS-LCY
€ 40
11-10wo
directKLM
1u 20mAMS-LHR
€ 41
12-6ma
1 stopDiverse Maatschappijen
12u 20mEIN-LGW
€ 50
19-7wo
directeasyJet
1u 05mAMS-STN
€ 50
19-7wo
directeasyJet
1u 15mAMS-LGW
€ 50
14-7vr
directeasyJet
1u 00mAMS-SEN
€ 50
18-7di
directKLM
1u 20mAMS-LHR
€ 52
1-8di
1 stopWizz Air
15u 10mEIN-LTN
€ 57
20-9wo
1 stopDiverse Maatschappijen
19u 20mAMS-LHR
€ 59
8-6do
directBritish Airways
1u 20mAMS-LGW
€ 73

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Recente binnenlandse vliegdeals

22-8di
directRyanair
1u 25mEDI-STN
23-8wo
directRyanair
1u 10mSTN-EDI
€ 35
2-9za
directRyanair
1u 25mEDI-STN
4-9ma
directRyanair
1u 10mSTN-EDI
€ 45
11-6zo
directRyanair
1u 10mEDI-STN
12-6ma
directRyanair
1u 10mSTN-EDI
€ 46
20-6di
directeasyJet
1u 25mBFS-LGW
26-6ma
directeasyJet
1u 30mLGW-BFS
€ 46
8-9vr
directRyanair
1u 10mEDI-STN
10-9zo
directRyanair
1u 10mSTN-EDI
€ 48

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Vluchten naar Londen

Aanbiedingen voor retourvluchten

Londen - Nederland

Bekijk vertrekpunten:

€ 35
€ 617
€ 282
€ 151
Bekijk meer

Populaire routes

De meestgezochte vluchten naar Londen door KAYAK-gebruikers.