KAYAK: Een vertrouwde start van je reis.

KAYAK revolutioneert sinds 2004 de reisindustrie. Metasearch voor reizen? Niemand deed het nog. Totdat wij het gingen doen.

Vandaag de dag verwerken we meer dan 6 miljard reiszoekopdrachten per jaar via onze verschillende platformen, en helpen we miljoenen reizigers over de hele wereld om de beste beslissingen te nemen. Bij elke zoekopdracht doorzoekt KAYAK honderden reiswebsites om reizigers info te tonen die ze nodig hebben om de juiste vluchten, hotels, huurauto's en pakketreizen te vinden.

Binnen tien jaar zijn we uitgegroeid van een kleine onderneming met 14 werknemers tot een team van meer dan 1000 reislustige professionals die samenwerken aan het succes van 7 internationale merken: KAYAK, SWOODOO, checkfelix, momondo, Cheapflights, Mundi en HotelsCombined. Samen zorgen we ervoor dat mensen de wereld kunnen ontdekken met behulp van hun favoriete reistools.

Sinds 2013 zijn we onderdeel van Booking Holdings, de wereldleider in online reizen.

KAYAK in getallen.

Onze passie voor data komt tot uiting in alles wat we doen. Iedereen die bij KAYAK werkt weet tot in de puntjes wat onze business inhoudt.

6.000.000.000+

Jaarlijkse zoekopdrachten via onze platformen.

16
Jaren actief
7
Merken die onder KAYAK vallen
Meer dan 60
Sites wereldwijd
Bekijk ze hier
1000+
Teamleden
(inclusief onze trouwe viervoeters)
26
Internationale kantoren
Meer dan 20
Talen
Interesse in een
carrière bij KAYAK?
Bekijk vacatures

Vergeet niet: KAYAK is een reiszoekmachine. We verkopen of verwerken geen tickets of reserveringen. We zorgen er simpelweg voor dat je de reisinfo vindt die je nodig hebt om erop uit te gaan en de wereld te ontdekken.