Vind goedkope vluchten naar Rome

Retour
1 volwassene
Economy
0 tassen
za 24-6
za 1-7

Waarom reizigers voor KAYAK kiezen

Bespaar 21% of meerVergelijk meerdere reiswebsites met één zoekopdracht

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsZelf je reisklasse kiezen, gratis wifi en meer

Doorzoek honderden reiswebsites tegelijk voor vliegticket aanbiedingen naar Rome

Handig om te weten

Laagseizoen

januari

Hoogseizoen

juli

Goedkoopste vlucht

€ 20
Beste tijd om de massa te ontvluchten met een gemiddelde daling in prijs van 7%.
Populairste tijd om te vliegen met een gemiddelde toename in prijs van 41%.
Vlucht van Eindhoven naar Rome Roma Fiumicino

De beste tijd om een vlucht te boeken naar Rome

Geschatte prijs voor een retour
Gemiddelde prijs per maand
Prijsontwikkeling voor reisdatum

Tips voor het vinden van goedkope vliegtickets naar Rome

  • Boek minstens 5 weken voor vertrek als je een ticket voor minder dan de gemiddelde prijs wilt boeken.
  • Het hoogseizoen is in juni, juli en augustus. De goedkoopste maand om te vliegen naar vanuit Nederland is januari.
  • Vul je favoriete vertrekluchthaven en reisdatums in in het zoekformulier hierboven en bekijk direct de meest actuele vliegdeals voor Rome.
  • Je kunt vanaf verschillende plekken naar Rome vliegen. Denk hierbij aan Amsterdam, maar vergeet ook de vliegvelden van Eindhoven, Den Haag en Rotterdam niet.
  • Komt je vliegtuig na middernacht aan op een van de vliegvelden in Rome? Dan reis je met de bus of taxi verder naar het centrum.
  • Beide vliegvelden hebben voldoende parkeergelegenheid. Bij Rome Fiumicino (FCO) zijn veel parkeergarages te vinden. Voor de verder gelegen parkeerplaatsen is een gratis shuttleservice beschikbaar. Ook bij Rome Ciampino vind je veel parkeergarages die 24 uur per dag geopend zijn. Je kunt de parkeerplaatsen online reserveren.
  • Bij de vliegvelden in Rome zijn speciale parkeerplaatsen voor families. Deze herken je aan de roze belijning. Zo is er extra plek om uit te stappen voor het hele gezin. Ze zijn ook nog eens extra beveiligd met een beveiligingscamera.
  • Reis je met kleine kinderen? Bij terminal 1 en 3 op Rome Fiumicino (FCO) vind je speelplekken voor kinderen met verschillende spelletjes. Op beide vliegvelden vind je speciale familietoiletten. Dit zijn ruimere badkamers met een verschoningstafel.

Veelgestelde vragen - Vliegticket boekingen naar Rome

De beste 4 vliegmaatschappijen die vliegen naar Rome

Scores op basis van KAYAK klantbeoordelingen
7,0
TransaviaGemiddelde score op basis van 797 beoordelingen
75overall
74boarding
62food
57entertainment
80crew
70comfort
Vliegmaatschappij beoordeling

I asked for a refund because I was covid positive and nobody responded yet.

Lees meer over Transavia

I asked for a refund because I was covid positive and nobody responded yet.

Voordelen: "The flight was fast and boarding was easy. There was plenty of overhead room"
Nadelen: "The seats are super uncomfortable and the leg room is poor."
Nadelen: "Weinig informatie. Veel eten en drank op tijdens de vlucht."
Voordelen: "Alles was prima in orde, behalve dat ik moest betalen voor overgewicht van mijn handbagage...Ik moest medcijnen en medische apparatuur terugnemen naar huis en kon niet anders...."
Nadelen: "De externe service provider van assistentie krijgt een dikke onvoldoende..3-4 hulpbehoevende passagiers, waaronder ik, hebben meer dan een half uur moeten wachten tot er iemand met een rolstoel kwam opdagen"
Voordelen: "Keurig, zoala het hoort."
Nadelen: "Niet het meets gezond teen op het menu: te Brel suiker, TW veer zoutige happen."
Nadelen: "Vlucht Malaga-Amsterdam voor de zoveelste keer alweer met enorme vertraging vertrokken. Vanwege aankomst in Amsterdam na middernacht additionele dag parkeren moeten betalen. Door Transavia veroorzaakte kosten zijn helaas té laag en het kost teveel moeite om dit te declareren, maar toch: ONACCEPTABEL!"
Voordelen: "Snelle security en boarding"
Nadelen: "Bagagedrop-off duurde ruim 1 uur, ook al was reeds ingecheckt online. Consumpties in vliegtuig onder de maat voor gevraagde prijs"
Nadelen: "Pisa ariport was een ramp. Veel te druk. Urenlange wachtrij. Kan Transavia verder niet veel aan doen maar het gaf wel stress."
Voordelen: "Het personeel was aardig en behulpzaam. De sandwich op de terugweg was van een uitstekende kwaliteit."
Nadelen: "Het eten op de heenreis en op beide reizen vond iktoch wel dat ik wat krapjes zat.. Ik ben 1.82"
Nadelen: "There is so little legroom, that I my legs had to be in the isle all the time and I had to get up every time the cart needed to pass."
Voordelen: "Budapest check-in is chaos, very long rows, no baggage drop off desks and very little info. Tense atmosphere at the desks. If you complain then they offer for €5,- to skip the line and check in your luggage. I thought it was a joke, but they give you receipt and all. Very unprofessional."
Nadelen: "Having flown with Wizzair before, also to Gdansk and other cities, it a budget airline but okay. Budapest is kind of their hub, but what a terrible way to treat your customers. Get your baggage drop off automated!!They left everybody freezing on the apron because they only had one stairs available."

Check in was the worst ever. COVID-19 🤣😂🤣 sorry that can and needs to get much better and quicker

Voordelen: "Geweldig! Het was een rustige vlucht. Zowiezo heel krap. Maar het was rustig"
Nadelen: "Niks!"
Nadelen: "Het is heel krap om te zitten. Maar de prijs was goed. I guess you get for what you paid. Het was niet slecht."
Voordelen: "We vlogen terug op tijd."
Nadelen: "Op heenvlucht waren we al aan het taxiën toen ze erachter kwamen dat er 2 passagiers meer dan stoelen in het vliegtuig waren. Prutsers dus. Terug naar de gate, mensen uitladen, wat een gedoe. Beenruimte is echt het kleinste dat ik ooit heb meegemaakt. Dan wordt er ook niet goed opgelet op handbagage en word je rugzak bijzonder onvriendelijk onder je stoel gepropt vanwege te weinig ruimte. Dat was wel m'n enige handbagage, dus waarom mag iemand die teveel mee heeft wel z'n spullen bovenin en ik niet? En waarom moet dat met bruut geweld onder mijn stoel gepropt? Bah, erg onvriendelijk."
Voordelen: "Personeel beleefd maar niet uitzonderlijk. Muziekjes tijdens het boarden en landen waren enigszins hilarisch."
Nadelen: "Vlucht was een slot opgeschoven dus >2h vertraagd. Met mijn 1.95 had ik een onaangename vlucht."

3,5uur vertraging en complete chaos op de luchthaven ivm een dubbele boeking van alle passagiers

Niets is leuk aan Ryanair en alles kan veel beter. Anderhalf uur vertraging terwijl we al in het vliegtuig zaten. Glaasje water?! Ryanair geeft niets weg, ook geen glaasje water bij een lange vertraging. Dit was eens maar nooit meer Ryanair

Voordelen: "Leuke crew."
Nadelen: "Doordat iedereen in een soort ‘corridor’ terecht komt, na het boarden is er nauwelijks meer priority-gevoel ;-)"
Voordelen: "Snelle boarding en zeer rustig bevolkte vlucht"
Nadelen: "Bewust stoelen ver van elkaar geven als je niet bij betaalt. Na we vroegen of er mogelijkheid was om toch bij elkaar te zitten bij check in, kregen we antwoord van niet. Eenmaal id vlucht bleek 1/3e Vd vlucht leeg. Passagiers zijn dan zelf gewoon gaan schuiven met hun stoelen om toch per 2 te zitten"
Voordelen: "De prijs, maar zelfs die was nog hoog voor wat ik er voor terug kreeg."
Nadelen: "Chagerijnig personeel, heel kortaf en onduidelijk! In de vlucht had ik weinig ruimte en alles was helemaal volgepropt met tassen."
Nadelen: "Heenvlucht zat er bagage bij terugvlucht niet...vast en zeker hele kleine lettertjes niet gelezen..Dus ergens mijn fout, maar wist niet dat je voor beide reizen moest boeken als je tegelijk een retour boekt. Dus misschien beter aangeven!!! Want 60 euro weer extra bijbetalen is geen fijne terugkomst!"
Nadelen: "Die low cost is geen low cost meer als je een stoel moet betalen, priority moet betalen of je koffer vliegt in de ruimte onder vliegtuig en als je maar 10kg gratis mag meenemen voor 3 weken is dat pauver. Dus de volgende keer gewone lijn vlucht even duur meer confort."
Nadelen: "Door stakingen zaten we meer dan 5h vast aan de luchthaven. Niemand wist van iets, het was chaos. Een duidelijke communicatie had leuk geweest, niet alleen voor ons maar ook voor het personeel van Ryanair zelf"
Voordelen: "Eigenlijk niets speciaals was leuk."
Nadelen: "Dat we een uur vertraging hadden voor we vertrokken, en er voor, tijdens en na de vlucht niets over gezegd is. Pas na landen bleek door op te zoeken op internet dat het aan de Franse Verkeersleiders lag. WAAROM VERTELLEN ZE DAT NIET!"
Nadelen: "Veel onduidelijk bij het afgeven van de bagage! Bleek dan dat ik maar alleen voor de heen vlucht de bagage betaald had en moest opnieuw naar de balie en nogmaals 50 euro betalen voor de koffer. Dus in totaal 100 euro voor het transport van 1 koffer van 17 kg en dat vind ik overdreven! Bovendien vond het personeel onvriendelijk hij de incheck!"

Boek goedkope Rome tickets voor vluchten

Actuele deals voor retourtickets

14-6wo
directDiverse Maatschappijen
2u 10mEIN-FCO
28-6wo
directDiverse Maatschappijen
2u 20mFCO-EIN
€ 46
14-6wo
directWizz Air
2u 10mEIN-FCO
28-6wo
directWizz Air
2u 20mFCO-EIN
€ 48
14-6wo
directWizz Air
2u 10mEIN-FCO
20-6di
directWizz Air
2u 20mFCO-EIN
€ 49
6-6di
directWizz Air
2u 10mEIN-FCO
8-6do
directWizz Air
2u 20mFCO-EIN
€ 55
13-6di
directWizz Air
2u 10mEIN-FCO
15-6do
directWizz Air
2u 20mFCO-EIN
€ 57
6-6di
directRyanair
2u 10mEIN-FCO
9-6vr
directRyanair
2u 15mFCO-EIN
€ 58
7-6wo
directRyanair
2u 10mEIN-FCO
14-6wo
directRyanair
2u 15mFCO-EIN
€ 61
6-6di
directRyanair
2u 10mEIN-FCO
12-7wo
directRyanair
2u 15mFCO-EIN
€ 62
23-6vr
directWizz Air
2u 10mEIN-FCO
30-6vr
directWizz Air
2u 20mFCO-EIN
€ 63
14-6wo
directDiverse Maatschappijen
2u 10mEIN-FCO
8-7za
directDiverse Maatschappijen
2u 15mFCO-EIN
€ 64
11-6zo
directDiverse Maatschappijen
2u 10mEIN-FCO
16-6vr
directDiverse Maatschappijen
2u 15mFCO-EIN
€ 65
8-6do
directWizz Air
2u 10mEIN-FCO
14-6wo
directWizz Air
2u 20mFCO-EIN
€ 66
4-7di
directDiverse Maatschappijen
2u 10mEIN-FCO
9-7zo
directDiverse Maatschappijen
2u 20mFCO-EIN
€ 67
6-6di
directRyanair
2u 10mEIN-FCO
10-6za
directRyanair
2u 15mFCO-EIN
€ 68
5-6ma
directWizz Air
2u 10mEIN-FCO
15-6do
directWizz Air
2u 20mFCO-EIN
€ 69
4-7di
directDiverse Maatschappijen
2u 10mEIN-FCO
19-7wo
directDiverse Maatschappijen
2u 20mFCO-EIN
€ 70
7-6wo
directDiverse Maatschappijen
2u 10mEIN-FCO
10-6za
directDiverse Maatschappijen
2u 15mFCO-EIN
€ 71
12-6ma
directRyanair
2u 10mEIN-FCO
14-6wo
directRyanair
2u 15mFCO-EIN
€ 72
7-6wo
directRyanair
2u 10mEIN-FCO
10-6za
directRyanair
2u 15mFCO-EIN
€ 73
11-11za
1 stopVueling
6u 15mAMS-FCO
22-11wo
1 stopVueling
6u 20mFCO-AMS
€ 153

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Actuele deals voor enkele vluchten

22-6do
directRyanair
2u 10mEIN-FCO
€ 20
23-6vr
directRyanair
2u 10mEIN-FCO
€ 22
11-8vr
directWizz Air
2u 10mEIN-FCO
€ 23
7-8ma
directWizz Air
2u 10mEIN-FCO
€ 26
13-6di
directWizz Air
2u 10mEIN-FCO
€ 27
30-8wo
directWizz Air
2u 10mEIN-FCO
€ 29
12-6ma
directWizz Air
2u 10mEIN-FCO
€ 30
6-6di
directRyanair
2u 10mEIN-FCO
€ 31
12-9di
directWizz Air
2u 10mEIN-FCO
€ 32
13-6di
directWizz Air
2u 10mEIN-FCO
€ 33
22-6do
directWizz Air
2u 10mEIN-FCO
€ 34
6-6di
directRyanair
2u 10mEIN-FCO
€ 41
23-8wo
directRyanair
2u 10mEIN-FCO
€ 43
27-6di
1 stopRyanair
12u 15mEIN-CIA
€ 45
14-8ma
1 stopDiverse Maatschappijen
13u 20mEIN-FCO
€ 54
21-6wo
1 stopDiverse Maatschappijen
12u 40mEIN-FCO
€ 55
30-8wo
1 stopDiverse Maatschappijen
18u 50mEIN-CIA
€ 59
13-11ma
directTransavia
2u 10mRTM-FCO
€ 65
4-10wo
1 stopVueling
7u 35mAMS-FCO
€ 77
28-8ma
1 stopITA Airways
5u 10mAMS-FCO
€ 102

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Recente binnenlandse vliegdeals

10-6za
directVolotea
1u 05mOLB-FCO
12-6ma
directVolotea
1u 05mFCO-OLB
€ 77
15-7za
directRyanair
1u 25mCTA-FCO
3-8do
directRyanair
1u 19mFCO-CTA
€ 78
19-6ma
directRyanair
1u 10mCAG-CIA
20-6di
directRyanair
1u 10mCIA-CAG
€ 78
17-8do
directRyanair
1u 25mCTA-FCO
19-8za
directRyanair
1u 20mFCO-CTA
€ 79
23-7zo
directRyanair
1u 10mPMO-FCO
25-7di
directRyanair
1u 05mFCO-PMO
€ 80

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Vluchten naar Rome

Aanbiedingen voor retourvluchten

Rome - Nederland

Bekijk vertrekpunten:

€ 48
€ 1006
€ 128
Bekijk meer

Populaire routes

De meestgezochte vluchten naar Rome door KAYAK-gebruikers.

Bekijk bestemmingen: