Vind vluchten
Deals
Inzichten
Beste boekmoment
Veelgestelde vragen en tips
Directe vluchten
Vliegmaatschappijen

LIN

Vind goedkope vliegtickets naar Milaan-Linate vanaf €64

Dit is de laagste prijs voor een enkele vlucht die een KAYAK-gebruiker in de afgelopen 72 uur vond voor een vlucht naar Milaan-Linate met vertrek op 30-9. Tarieven kunnen veranderen en zijn mogelijk niet beschikbaar voor alle vluchten of reisdatums. Klik op de prijs om het zoeken naar deze deal te herhalen.
1 volwassene
0 tassen
vr 12-7
vr 19-7

Doorzoek honderden reiswebsites in één keer voor vluchten naar Milaan-Linate

 
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten naar Milaan, alsook populaire online reisbureaus
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten naar Milaan, alsook populaire online reisbureaus
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 44.148.666 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Bespaar 21% of meerVergelijk meerdere reiswebsites met één zoekopdracht

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Goedkope vliegdeals naar Milaan-Linate

Hier zijn een paar van de beste deals van de populairste vliegmaatschappijen die onlangs op KAYAK zijn gevonden voor retourvluchten naar Milaan-Linate die de komende maanden vertrekken. Hoewel deze vluchten de afgelopen 72 uur op KAYAK beschikbaar waren, kunnen prijzen en beschikbaarheid veranderen en deals verlopen.
Ontdek de beste prijzen en deals door je reisdatums te kiezen.
Kies je datums
17:00 - 18:40AMS-LIN
1u 40mdirect
19:15 - 21:05LIN-AMS
1u 50mdirect
€ 110easyJet
Deal vinden
ma 2 sep. - vr 6 sep.
17:00 - 18:40AMS-LIN
1u 40mdirect
19:15 - 21:05LIN-AMS
1u 50mdirect
€ 111easyJet
Deal vinden
vr 27 sep. - ma 30 sep.
8:25 - 10:05AMS-LIN
1u 40mdirect
6:40 - 8:30LIN-AMS
1u 50mdirect
€ 159KLM
Deal vinden
zo 7 jul. - za 7 sep.
21:00 - 22:40AMS-LIN
1u 40mdirect
6:40 - 8:25LIN-AMS
1u 45mdirect
€ 160KLM
Deal vinden
za 27 jul. - ma 29 jul.
17:00 - 18:40AMS-LIN
1u 40mdirect
20:45 - 22:40LIN-AMS
1u 55mdirect
€ 168
Deal vinden
di 17 sep. - di 17 sep.
9:30 - 14:05AMS-LIN
4u 35m1 stop
6:50 - 8:45LIN-AMS
1u 55mdirect
€ 173
Deal vinden
vr 15 nov. - ma 18 nov.
20:05 - 21:40AMS-LIN
1u 35mdirect
20:45 - 22:40LIN-AMS
1u 55mdirect
€ 188ITA Airways
Deal vinden
vr 28 jun. - do 4 jul.
7:05 - 8:40AMS-LIN
1u 35mdirect
20:35 - 22:30LIN-AMS
1u 55mdirect
€ 197ITA Airways
Deal vinden
do 27 jun. - di 2 jul.
8:00 - 12:00AMS-LIN
4u 00m1 stop
15:15 - 18:30LIN-AMS
3u 15m1 stop
€ 209Lufthansa
Deal vinden
wo 14 aug. - ma 19 aug.
14:40 - 18:20AMS-LIN
3u 40m1 stop
15:15 - 18:30LIN-AMS
3u 15m1 stop
€ 228Lufthansa
Deal vinden
vr 2 aug. - wo 14 aug.

Vluchten naar Milaan-Linate - Reisinzichten en trends

Krijg datagedreven inzichten en trends rondom vluchten naar Milaan-Linate om de goedkoopste vluchten, de beste vliegtijden en meer te vinden.

Wat is de goedkoopste dag om naar Milaan te vliegen?

De gemiddelde prijs van alle vluchten naar Luchthaven van Milaan-Linate die iedere dag op KAYAK werd aangeklikt, gedurende de afgelopen 12 maanden.
Op basis van KAYAK-gegevens is de goedkoopste dag om naar Milaan te vliegen maandag aangezien de tickets dan slechts € 168 kunnen kosten. De duurste dag om te vliegen is daarentegen zondag met gemiddelde prijzen van € 228.

Wat is de goedkoopste maand om naar Luchthaven van Milaan-Linate te vliegen?

Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten naar Luchthaven van Milaan-Linate, verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
De goedkoopste maand om naar Luchthaven van Milaan-Linate te vliegen is maart, wanneer tickets voor een enkele vlucht gemiddeld € 154 kosten. De duurste maanden om te vliegen daarentegen zijn juli en oktober, wanneer de gemiddelde prijs voor tickets vanuit Nederland respectievelijk € 210 en € 199 is. Voor retourvluchten is maart de beste maand om te vliegen met een gemiddelde prijs van € 154

Wat is het goedkoopste moment van de dag om naar Luchthaven van Milaan-Linate te vliegen?

De gemiddelde prijs van alle vluchten naar Luchthaven van Milaan-Linate afhankelijk van de vertrektijd, waarop KAYAK-gebruikers de afgelopen 2 weken hebben geklikt.
Het goedkoopste moment van de dag om naar Luchthaven van Milaan-Linate te vliegen is meestal 's avonds, wanneer vluchten gemiddeld € 141 kosten. Het duurste moment van de dag om naar Luchthaven van Milaan-Linate te vliegen is meestal 's middags, wat de piekreistijd is en wanneer de gemiddelde kosten van een ticket € 202 zijn.

Wat is een goede deal voor vliegtickets naar Luchthaven van Milaan-Linate?

Zoek je goedkopere vliegtickets naar Luchthaven van Milaan-Linate? 25% van onze gebruikers vond tickets naar Luchthaven van Milaan-Linate voor de volgende prijzen of minder: Vanuit Amsterdam € 126 enkele reis - € 178 retourvlucht.

Hoelang van tevoren zou ik een vlucht naar Luchthaven van Milaan-Linate moeten boeken?

Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten naar Luchthaven van Milaan-Linate, verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.
Om een prijs te krijgen die onder het gemiddelde ligt, moet je ongeveer 2 weken voor vertrek boeken. Voor de goedkoopste prijs, kun je volgens onze data het beste 71 dagen voor vertrek boeken.

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Luchthaven Milaan-Linate?

Als je van Nederland vertrekt, vlieg je waarschijnlijk naar Luchthaven Milaan-Linate met KLM, ITA Airways, of easyJet aangezien zij het meest vliegen. Bekijk het aantal vluchten per week van populaire vliegmaatschappijen die naar Luchthaven Milaan-Linate vliegen.

Welke vliegmaatschappij biedt de meeste vluchten naar Luchthaven van Milaan-Linate?

Van de 7 vliegmaatschappijen die naar Luchthaven van Milaan-Linate vliegen, biedt ITA Airways de meeste vluchten aan, met ongeveer 402 per week, gevolgd door Aeroitalia met 61 vluchten per week.

Hoelang duurt de vlucht naar Luchthaven van Milaan-Linate?

De duur van je vlucht naar Milaan hangt af van de vliegvelden waar je vertrekt en aankomt. Uiteraard duren vluchten met een overstap ook langer. De populairste routes naar Milaan op KAYAK zijn vanuit Amsterdam, met een duur van 1u 40m, Eindhoven, met een duur van 5u 40m, en Rotterdam, met een duur van 5u 45m.

Hoeveel rechtstreekse vluchten naar Luchthaven van Milaan-Linate zijn er iedere dag?

Er zijn iedere dag rond de 8 rechtstreekse vluchten vanuit Nederlandnaar Luchthaven van Milaan-Linate. De meeste vluchten vertrekken 's ochtends, met 8:00 als meest voorkomende vertrektijd en 55% van de vluchten die 's ochends vertrekken.

Hoeveel rechtstreekse vluchten naar Luchthaven van Milaan-Linate zijn er iedere week?

Iedere week zijn er rond de 51 rechtstreekse vluchten binnen Nederland naar Luchthaven van Milaan-Linate De dag waarop de meeste vluchten vertrekken is zaterdag, met 16% vluchten die op deze dag vertrekken.

Hoeveel langeafstandsvluchten naar Luchthaven van Milaan-Linate zijn er iedere week?

Er zijn geen langeafstandsvluchten (6 tot 12 uur) of middellangeafstandsvluchten (3 tot 6 uur) naar Luchthaven van Milaan-Linate In plaats daarvan zijn er 51korteafstandsvluchten (maximaal 3 uur),waarvan de meest aankomen vanuit Amsterdam.

How many cities have direct flights naar Luchthaven van Milaan-Linate?

Vanuit Nederland, there are direct flights naar Luchthaven van Milaan-Linate from 1 city. This city is Amsterdam and there are 51 direct flights each week.

Goed om te weten

Laagseizoen

januari

Hoogseizoen

mei

Goedkoopste vlucht

€ 64
Beste tijd om de massa te ontvluchten met een gemiddelde daling in prijs van 5%.
Populairste tijd om te vliegen met een gemiddelde toename in prijs van 7%.
Vlucht van Amsterdam naar Milaan-Linate

De beste tijd om een vlucht te boeken naar Milaan-Linate

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om naar naar Milaan-Linate te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. De informatie is voor vluchten naar Milaan gebaseerd op jouw locatie. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.

Veelgestelde vragen - Milaan-Linate-vliegtickets boeken

 • Hoe ver is Luchthaven Milaan-Linate van het centrum van Milaan?

  Het centrum van Milaan ligt 7 km van Luchthaven Milaan-Linate.

 • Wat kost een vlucht naar Milaan?

  Een vlucht naar Milaan kost gemiddeld € 189. De laagste prijs die in de afgelopen 2 weken op KAYAK werd gevonden, was € 83 met een vertrek vanaf Luchthaven van Amsterdam Schiphol.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vliegtickets naar Milaan-Linate?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten naar Milaan-Linate.

 • Hoe kan de vliegticket prijsvoorspellingstool van KAYAK me helpen bij het kiezen van het juiste moment om mijn vliegticket naar Milaan-Linate te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs voor een vliegticket naar Milaan-Linate binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-functie voor vluchten naar Milaan-Linate?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Milaan-Linate vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek naar Milaan-Linate?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties op vluchten naar Milaan-Linate zien, tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Bekijk meer vragen

Tips voor het vinden van goedkope vliegtickets naar Milaan-Linate

 • Vul je favoriete vertrekluchthaven en reisdatums in in het zoekformulier hierboven en bekijk direct de meest actuele vliegdeals voor Milaan-Linate.

Vlieg je liever non-stop naar Milaan-Linate

Ontdek welke vliegmaatschappijen rechtstreeks naar Milaan-Linate vliegen en op welke dagen en boek rechtstreekse vluchten.

Rechtstreekse heenvluchten

Nederland naar Milaan-Linate

maandag

Aer Lingus,Aeroitalia,Air Canada+30 andere

Aer Lingus,Aeroitalia+31 andere

dinsdag

Aer Lingus,Aeroitalia,Air Canada+30 andere

Aer Lingus,Aeroitalia+31 andere

woensdag

Aer Lingus,Aeroitalia,Air Canada+30 andere

Aer Lingus,Aeroitalia+31 andere

donderdag

Aer Lingus,Aeroitalia,Air Canada+30 andere

Aer Lingus,Aeroitalia+31 andere

vrijdag

Aer Lingus,Aeroitalia,Air Canada+29 andere

Aer Lingus,Aeroitalia+30 andere

zaterdag

Aer Lingus,Aeroitalia,Air Canada+33 andere

Aer Lingus,Aeroitalia+34 andere

zondag

Aer Lingus,Aeroitalia,Air Canada+31 andere

Aer Lingus,Aeroitalia+32 andere

Meer rechtstreekse vluchten

Rechtstreekse retourvluchten

Milaan-Linate naar Nederland

maandag

Aer Lingus,Aeroitalia,Air Canada+30 andere

Aer Lingus,Aeroitalia+31 andere

dinsdag

Aer Lingus,Aeroitalia,Air Canada+30 andere

Aer Lingus,Aeroitalia+31 andere

woensdag

Aer Lingus,Aeroitalia,Air Canada+30 andere

Aer Lingus,Aeroitalia+31 andere

donderdag

Aer Lingus,Aeroitalia,Air Canada+30 andere

Aer Lingus,Aeroitalia+31 andere

vrijdag

Aer Lingus,Aeroitalia,Air Canada+29 andere

Aer Lingus,Aeroitalia+30 andere

zaterdag

Aer Lingus,Aeroitalia,Air Canada+33 andere

Aer Lingus,Aeroitalia+34 andere

zondag

Aer Lingus,Aeroitalia,Air Canada+31 andere

Aer Lingus,Aeroitalia+32 andere

Meer rechtstreekse vluchten
Meer rechtstreekse vluchten

Beste vliegmaatschappij voor vluchten naar Milaan-Linate

 
Bekijk geverifieerde KAYAK-klantbeoordelingen voor vliegmaatschappijen die naar Milaan vliegen. De scores van vliegmaatschappijen zijn samengesteld uit alle beoordelingen die door passagiers op KAYAK zijn achtergelaten nadat ze met een vliegmaatschappij hebben gevlogen vanuit Nederland naar Milaan. KAYAK toont geen beoordelingen die ouder zijn dan 5 jaar. Lees hoe KAYAK beoordelingen verzamelt.
Hulp nodig bij het kiezen van een vliegmaatschappij om naar Milaan-Linate te vliegen? KAYAK-beoordelingen geven iedere vliegmaatschappij een algehele score op basis van allerlei factoren, zoals comfort, boarding, in-flight entertainment en meer, om je beslissing makkelijker te maken. Bekijk hoe vliegmaatschappijen scoren op basis van geverifieerde KAYAK-klantbeoordelingen.
7,8
KLMGemiddelde score op basis van 1466 beoordelingen
8,4Personeel
7,7Comfort
7,8Boardingsproces
7,3Maaltijden
7,2Entertainment
Vliegmaatschappij beoordeling

Zeer koud in de businessclass. Iedereen deed zijn jas aan. Gevraagd of het iets warmer kon waar ja werd opgezegd maar wat niet gebeurde.

2,0 MatigAnoniem, feb. 2024AMS - BER
Lees meer over KLM-beoordelingen

Zeer koud in de businessclass. Iedereen deed zijn jas aan. Gevraagd of het iets warmer kon waar ja werd opgezegd maar wat niet gebeurde.

Covid protocol was badly monitored. Coughing people without a mask. Thank you KLM for your ignorance.

Boek goedkope Milaan tickets voor vluchten

Actuele deals voor retourtickets

 
Dit zijn de goedkoopste retourvluchten naar Milaan die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden.
2-9ma
directeasyJet
1u 40mAMS-LIN
6-9vr
directeasyJet
1u 50mLIN-AMS
€ 110
27-9vr
directeasyJet
1u 40mAMS-LIN
30-9ma
directeasyJet
1u 50mLIN-AMS
€ 111
7-7zo
directKLM
1u 40mAMS-LIN
7-9za
directKLM
1u 50mLIN-AMS
€ 159
27-7za
directKLM
1u 40mAMS-LIN
29-7ma
directKLM
1u 45mLIN-AMS
€ 160
17-9di
direct
1u 40mAMS-LIN
17-9di
direct
1u 55mLIN-AMS
€ 168
15-11vr
1 stop
4u 35mAMS-LIN
18-11ma
direct
1u 55mLIN-AMS
€ 173
28-6vr
directITA Airways
1u 35mAMS-LIN
4-7do
directITA Airways
1u 55mLIN-AMS
€ 188
27-6do
directITA Airways
1u 35mAMS-LIN
2-7di
directITA Airways
1u 55mLIN-AMS
€ 197
14-8wo
1 stopLufthansa
4u 00mAMS-LIN
19-8ma
1 stopLufthansa
3u 15mLIN-AMS
€ 209
2-8vr
1 stopLufthansa
3u 40mAMS-LIN
14-8wo
1 stopLufthansa
3u 15mLIN-AMS
€ 228

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Actuele deals voor enkele reizen

 
Alleen een enkele reis nodig? Hieronder vind je een aantal van de beste deals voor een enkele reisnaar Milaan die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden.
30-9ma
directeasyJet
1u 40mAMS-LIN
€ 64
12-8ma
directeasyJet
1u 40mAMS-LIN
€ 68
30-9ma
directeasyJet
1u 40mAMS-LIN
€ 69
30-10wo
2 stops
23u 15mEIN-LIN
€ 98
26-6wo
1 stop
7u 15mEIN-LIN
€ 100
6-8di
1 stopScandinavian Airlines
13u 45mAMS-LIN
€ 113
20-7za
directITA Airways
1u 35mAMS-LIN
€ 128
30-6zo
directITA Airways
1u 35mAMS-LIN
€ 144
25-7do
1 stopScandinavian Airlines
13u 45mAMS-LIN
€ 152
23-6zo
directKLM
1u 40mAMS-LIN
€ 211

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Recente binnenlandse vliegdeals

11-7do
meerdere bestemmingenITA Airways
4u 50mSUF-LIN
14-7zo
directITA Airways
1u 40mLIN-SUF
€ 192
24-8za
directWizz Air Malta
2u 05mCTA-LIN
27-8di
directWizz Air Malta
1u 45mLIN-CTA
€ 198
5-9do
meerdere bestemmingeneasyJet
7u 15mNAP-LIN
7-9za
meerdere bestemmingeneasyJet
6u 15mLIN-NAP
€ 236
10-7wo
meerdere bestemmingeneasyJet
5u 15mNAP-LIN
17-7wo
meerdere bestemmingeneasyJet
6u 25mLIN-NAP
€ 255
9-10wo
meerdere bestemmingenKLM
10u 00mFCO-LIN
12-10za
meerdere bestemmingenKLM
9u 55mLIN-FCO
€ 391
22-7ma
meerdere bestemmingenKLM
5u 15mFCO-LIN
25-7do
meerdere bestemmingenKLM
6u 50mLIN-FCO
€ 403
3-10do
meerdere bestemmingenBritish Airways
9u 55mCAG-LIN
6-10zo
meerdere bestemmingenBritish Airways
12u 25mLIN-CAG
€ 491
23-7di
meerdere bestemmingenBritish Airways
7u 20mFCO-LIN
25-7do
meerdere bestemmingenBritish Airways
8u 30mLIN-FCO
€ 673
5-7vr
meerdere bestemmingenLufthansa
20u 45mBRI-LIN
7-7zo
meerdere bestemmingenLufthansa
4u 55mLIN-BRI
€ 2135
26-7vr
meerdere bestemmingenLufthansa
4u 20mNAP-LIN
29-7ma
meerdere bestemmingenLufthansa
10u 10mLIN-NAP
€ 5100

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Last-minute vluchten naar Milaan-Linate

Lastminute deals voor vluchten, trein en bus

 
Deze lastminute vliegdeals zijn de goedkoopste vluchten naar Milaan die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden en de komende 10 dagen vertrekken.
17-6ma
directeasyJet
1u 40mAMS-LIN
26-6wo
directeasyJet
1u 50mLIN-AMS
€ 150
16-6zo
directeasyJet
1u 45mAMS-LIN
26-6wo
directeasyJet
1u 50mLIN-AMS
€ 164
17-6ma
directeasyJet
1u 40mAMS-LIN
19-6wo
directeasyJet
1u 50mLIN-AMS
€ 172
16-6zo
directKLM
1u 40mAMS-LIN
22-6za
directKLM
1u 45mLIN-AMS
€ 221
15-6za
directKLM
1u 40mAMS-LIN
22-6za
directKLM
1u 45mLIN-AMS
€ 222
15-6za
directITA Airways
1u 35mAMS-LIN
25-6di
directITA Airways
1u 55mLIN-AMS
€ 223
15-6za
directITA Airways
1u 35mAMS-LIN
20-6do
directITA Airways
1u 55mLIN-AMS
€ 230
17-6ma
direct
1u 40mAMS-LIN
22-6za
direct
1u 55mLIN-AMS
€ 233
16-6zo
direct
1u 40mAMS-LIN
20-6do
meerdere bestemmingen
3u 50mLIN-AMS
€ 249
14-6vr
directeasyJet Europe
1u 40mAMS-LIN
18-7do
directeasyJet Europe
1u 50mLIN-AMS
€ 257

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Vluchten naar Milaan-Linate

Bestemming:

Milaan-Linate (LIN)Italië

Aanbiedingen voor retourvluchten

Milaan-Linate - Nederland

Kabine-klassen:

€ 338
€ 993
€ 134