AMS - LIS

Vind goedkope vluchten vanuit Amsterdam Schiphol naar Lissabon

Retour
1 volwassene
Economy
0 tassen
vr 30-6
vr 7-7

Waarom reizigers voor KAYAK kiezen

Bespaar 21% of meerVergelijk meerdere reiswebsites met één zoekopdracht

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsZelf je reisklasse kiezen, gratis wifi en meer

Doorzoek honderden reiswebsites tegelijk voor vliegticket aanbiedingen naar Lissabon

Handig om te weten

Laagseizoen

januari

Hoogseizoen

juli

Goedkoopste vlucht

€ 52

Gemiddelde prijs retour

€ 209

Topdeal retour

€ 258

Topdeal enkele reis

€ 165
Beste tijd om de massa te ontvluchten met een gemiddelde daling in prijs van 31%.
Populairste tijd om te vliegen met een gemiddelde toename in prijs van 27%.
Vlucht van Amsterdam naar Lissabon
(gemiddelde prijs in de afgelopen 2 weken)
of minder
of minder

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Amsterdam naar Lissabon

Geschatte prijs voor een retour
Gemiddelde prijs per maand
Prijsontwikkeling voor reisdatum

De beste tips voor het vinden van een goedkope vlucht vanuit Amsterdam Schiphol

  • Op zoek naar een goedkope vlucht? 25% van onze gebruikers heeft vluchten voor deze route gevonden voor € 165 of minder voor een enkele reis en voor € 258 of minder voor een retour.
  • De goedkoopste vlucht vanaf Amsterdam naar Lissabon werd gemiddeld 82 dagen voor vertrek gevonden.
  • Boek minstens 5 weken voor vertrek als je een ticket voor minder dan de gemiddelde prijs wilt boeken.
  • Het hoogseizoen is in juni, juli en augustus. De goedkoopste vliegmaand is januari.
  • Een ochtendvlucht is gemiddeld* 2% duurder dan een avondvlucht.
  • Er zijn meerdere directe vluchten van Amsterdam Airport Schiphol (AMS) naar Humberto Delgado Airport (LIS) in Lissabon. Echter soms kan een indirecte vlucht heel voordelig uitvallen. Bekijk bijvoorbeeld eens vluchten van Lufthansa via Frankfurt am Main Airport (FRA) of vluchten van Swiss International Airlines via Zürich Airport (ZRH).
  • Reizen via Amsterdam Schiphol is net even makkelijker geworden vanwege de nieuwe CT-scan bij de security check. Elektronica en drinken kan je nu in je handbagage laten zitten. Ze kunnen zien wat er in zit.
  • Luchthaven Lissabon is volledig aangepast aan de behoeften van mindervalide reizigers. Liften, mindervalide toiletten, hellingen voor rolstoelen en meer behoren tot de faciliteiten. Vraag tijdens je boeking bij je luchtvaartmaatschappij of minimaal 48 uur voor aanvang van je vlucht extra assistentie aan wanneer nodig. Van een persoonlijke assistent, tot een rolstoel en meer wordt voor jou in orde gemaakt.
*Het gemiddelde van de laagste prijzen in de zoekresultaten van KAYAK, voor een vertrek binnen de komende 30 dagen.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets boeken vanuit Amsterdam Schiphol naar Lissabon

Beste vliegmaatschappijen in 4 voor vluchten vanuit Amsterdam naar Lissabon

Scores op basis van KAYAK klantbeoordelingen
7,0
TransaviaGemiddelde score op basis van 797 beoordelingen
62food
70comfort
74boarding
80crew
75overall
57entertainment
Vliegmaatschappij beoordeling

I asked for a refund because I was covid positive and nobody responded yet.

Lees meer over Transavia

I asked for a refund because I was covid positive and nobody responded yet.

Voordelen: "The flight was fast and boarding was easy. There was plenty of overhead room"
Nadelen: "The seats are super uncomfortable and the leg room is poor."
Nadelen: "Weinig informatie. Veel eten en drank op tijdens de vlucht."
Voordelen: "Alles was prima in orde, behalve dat ik moest betalen voor overgewicht van mijn handbagage...Ik moest medcijnen en medische apparatuur terugnemen naar huis en kon niet anders...."
Nadelen: "De externe service provider van assistentie krijgt een dikke onvoldoende..3-4 hulpbehoevende passagiers, waaronder ik, hebben meer dan een half uur moeten wachten tot er iemand met een rolstoel kwam opdagen"
Voordelen: "Keurig, zoala het hoort."
Nadelen: "Niet het meets gezond teen op het menu: te Brel suiker, TW veer zoutige happen."
Nadelen: "Vlucht Malaga-Amsterdam voor de zoveelste keer alweer met enorme vertraging vertrokken. Vanwege aankomst in Amsterdam na middernacht additionele dag parkeren moeten betalen. Door Transavia veroorzaakte kosten zijn helaas té laag en het kost teveel moeite om dit te declareren, maar toch: ONACCEPTABEL!"
Voordelen: "Snelle security en boarding"
Nadelen: "Bagagedrop-off duurde ruim 1 uur, ook al was reeds ingecheckt online. Consumpties in vliegtuig onder de maat voor gevraagde prijs"
Nadelen: "Pisa ariport was een ramp. Veel te druk. Urenlange wachtrij. Kan Transavia verder niet veel aan doen maar het gaf wel stress."
Voordelen: "Het personeel was aardig en behulpzaam. De sandwich op de terugweg was van een uitstekende kwaliteit."
Nadelen: "Het eten op de heenreis en op beide reizen vond iktoch wel dat ik wat krapjes zat.. Ik ben 1.82"
Nadelen: "There is so little legroom, that I my legs had to be in the isle all the time and I had to get up every time the cart needed to pass."

Geen selectief beleid mbt Carry-in koffers toepassen. Consistent de regels toepassen.

Voordelen: "Mijn 7 jarige zoon zat in zijn eentje. Bizar dat Easyjet niet automatisch gezinnen bij elkaar zet. Vrouw en dochter op rij 1, zoon en vader op 21 en 22. Echt not nooit zo’n slechte ervaring gehad op een vlucht"
Voordelen: "We zijn op tijd vertrokken, het was een vlotte vlucht (3u45)"
Nadelen: "Er zijn geen dingen die ik vervelend vond, al zou ik het als EasyJet Plus lid wel fijn vinden om ook tijdens de vlucht iets van mijn lidmaatschap te merken, zoals bijvoorbeeld een gratis blikje fris, nootjes o.i.d."
Voordelen: "Aardige man die hielp bij aanschaffen van een horloge. Top dat jullie dit zo doen, zo snel en makkelijk feedback vragen. Heeft indruk gemaakt."
Nadelen: "An hour late without excuses and a 50 min wait for the luggage. Ridiculous!"
Voordelen: "Niks. Kost weinig, je krijgt nog veel minder. Toch?"
Nadelen: "De automatische stoeltoewijzing is klantje pesten. Heb je samen geboekt wordt je uit elkaar gehaald. Niet omdat er geen plek is, maar gewoon omdat het kan. Pesterij. Boarden: je word zo snel mogelijk de gate in geveegd en dan mag je daar wachten tot het blijkbaar echt nodig was dat je er was."
Nadelen: "Veel turbulentie, en vreemd dat ze voetbalsupporters toelaten met blikken bier in de gate"
Nadelen: "Ik moest rennen naar de gate omdat de schermen te laat waren. Er waren meer reizigers die onvriendelijk gewezen werden op het feit dat ze “te laat” waren."
Nadelen: "Schiphol is eigenlijk te groot. Alles kost veel tijd. Vlucht was half uur te laat"
Nadelen: "Easyjet behandeld je als vee. Je hebt als passagiers niets te vertellen en als je protesteert beroept het personeel zich op policy. Handbagage is zo'n policy. Elke keer moet je je handbagage achterlaten bij de trap en als je dan in het vliegtuig komt zie je overal lege vakken."

Check in was the worst ever. COVID-19 🤣😂🤣 sorry that can and needs to get much better and quicker

Voordelen: "Geweldig! Het was een rustige vlucht. Zowiezo heel krap. Maar het was rustig"
Nadelen: "Niks!"
Nadelen: "Het is heel krap om te zitten. Maar de prijs was goed. I guess you get for what you paid. Het was niet slecht."
Voordelen: "We vlogen terug op tijd."
Nadelen: "Op heenvlucht waren we al aan het taxiën toen ze erachter kwamen dat er 2 passagiers meer dan stoelen in het vliegtuig waren. Prutsers dus. Terug naar de gate, mensen uitladen, wat een gedoe. Beenruimte is echt het kleinste dat ik ooit heb meegemaakt. Dan wordt er ook niet goed opgelet op handbagage en word je rugzak bijzonder onvriendelijk onder je stoel gepropt vanwege te weinig ruimte. Dat was wel m'n enige handbagage, dus waarom mag iemand die teveel mee heeft wel z'n spullen bovenin en ik niet? En waarom moet dat met bruut geweld onder mijn stoel gepropt? Bah, erg onvriendelijk."
Voordelen: "Personeel beleefd maar niet uitzonderlijk. Muziekjes tijdens het boarden en landen waren enigszins hilarisch."
Nadelen: "Vlucht was een slot opgeschoven dus >2h vertraagd. Met mijn 1.95 had ik een onaangename vlucht."

3,5uur vertraging en complete chaos op de luchthaven ivm een dubbele boeking van alle passagiers

Niets is leuk aan Ryanair en alles kan veel beter. Anderhalf uur vertraging terwijl we al in het vliegtuig zaten. Glaasje water?! Ryanair geeft niets weg, ook geen glaasje water bij een lange vertraging. Dit was eens maar nooit meer Ryanair

Voordelen: "Leuke crew."
Nadelen: "Doordat iedereen in een soort ‘corridor’ terecht komt, na het boarden is er nauwelijks meer priority-gevoel ;-)"
Voordelen: "Snelle boarding en zeer rustig bevolkte vlucht"
Nadelen: "Bewust stoelen ver van elkaar geven als je niet bij betaalt. Na we vroegen of er mogelijkheid was om toch bij elkaar te zitten bij check in, kregen we antwoord van niet. Eenmaal id vlucht bleek 1/3e Vd vlucht leeg. Passagiers zijn dan zelf gewoon gaan schuiven met hun stoelen om toch per 2 te zitten"
Voordelen: "De prijs, maar zelfs die was nog hoog voor wat ik er voor terug kreeg."
Nadelen: "Chagerijnig personeel, heel kortaf en onduidelijk! In de vlucht had ik weinig ruimte en alles was helemaal volgepropt met tassen."
Nadelen: "Heenvlucht zat er bagage bij terugvlucht niet...vast en zeker hele kleine lettertjes niet gelezen..Dus ergens mijn fout, maar wist niet dat je voor beide reizen moest boeken als je tegelijk een retour boekt. Dus misschien beter aangeven!!! Want 60 euro weer extra bijbetalen is geen fijne terugkomst!"
Nadelen: "Die low cost is geen low cost meer als je een stoel moet betalen, priority moet betalen of je koffer vliegt in de ruimte onder vliegtuig en als je maar 10kg gratis mag meenemen voor 3 weken is dat pauver. Dus de volgende keer gewone lijn vlucht even duur meer confort."
Nadelen: "Door stakingen zaten we meer dan 5h vast aan de luchthaven. Niemand wist van iets, het was chaos. Een duidelijke communicatie had leuk geweest, niet alleen voor ons maar ook voor het personeel van Ryanair zelf"
Voordelen: "Eigenlijk niets speciaals was leuk."
Nadelen: "Dat we een uur vertraging hadden voor we vertrokken, en er voor, tijdens en na de vlucht niets over gezegd is. Pas na landen bleek door op te zoeken op internet dat het aan de Franse Verkeersleiders lag. WAAROM VERTELLEN ZE DAT NIET!"
Nadelen: "Veel onduidelijk bij het afgeven van de bagage! Bleek dan dat ik maar alleen voor de heen vlucht de bagage betaald had en moest opnieuw naar de balie en nogmaals 50 euro betalen voor de koffer. Dus in totaal 100 euro voor het transport van 1 koffer van 17 kg en dat vind ik overdreven! Bovendien vond het personeel onvriendelijk hij de incheck!"

Boek goedkope vliegtickets vanuit Amsterdam Schiphol naar Lissabon

Recente trein- & vluchtdeals voor retourtickets

6-11ma
directeasyJet
3u 05mAMS-LIS
10-11vr
directeasyJet
3u 05mLIS-AMS
€ 101
9-7zo
directVueling
3u 15mAMS-LIS
13-7do
directVueling
3u 00mLIS-AMS
€ 105
6-11ma
directeasyJet
3u 05mAMS-LIS
15-11wo
directeasyJet
3u 05mLIS-AMS
€ 108
6-11ma
directeasyJet
3u 05mAMS-LIS
13-11ma
directeasyJet
3u 05mLIS-AMS
€ 110
25-9ma
directeasyJet
3u 05mAMS-LIS
6-10vr
directeasyJet
2u 55mLIS-AMS
€ 112
6-11ma
directeasyJet
3u 05mAMS-LIS
12-11zo
directeasyJet
3u 05mLIS-AMS
€ 114
1-11wo
directeasyJet
3u 05mAMS-LIS
10-11vr
directeasyJet
3u 05mLIS-AMS
€ 116
7-11di
directVueling
3u 10mAMS-LIS
14-11di
directVueling
3u 10mLIS-AMS
€ 117
7-11di
directTransavia
3u 00mAMS-LIS
9-11do
directTransavia
3u 05mLIS-AMS
€ 118
24-9zo
directeasyJet
3u 05mAMS-LIS
6-10vr
directeasyJet
2u 55mLIS-AMS
€ 118
7-6wo
1 stopFlixBus
45u 55mDJK-DC8
12-6ma
1 stopFlixBus
39u 10mDC8-DJK
€ 228
7-6wo
1 stopFlixBus
45u 30mDJK-5EV
12-6ma
1 stopFlixBus
38u 35m5EV-DJK
€ 228
8-6do
1 stopFlixBus
33u 30mDJK-5EV
12-6ma
1 stopFlixBus
38u 35m5EV-DJK
€ 232
8-6do
1 stopFlixBus
33u 55mDJK-DC8
12-6ma
1 stopFlixBus
39u 10mDC8-DJK
€ 232
9-6vr
1 stopFlixBus
33u 30mDJK-5EV
12-6ma
1 stopFlixBus
38u 35m5EV-DJK
€ 247
9-6vr
1 stopFlixBus
33u 55mDJK-DC8
12-6ma
1 stopFlixBus
39u 10mDC8-DJK
€ 247
10-6za
1 stopFlixBus
33u 30mDJK-5EV
13-6di
1 stopFlixBus
36u 35m5EV-DJK
€ 257
10-6za
1 stopFlixBus
33u 55mDJK-DC8
13-6di
1 stopFlixBus
37u 10mDC8-DJK
€ 257
5-6ma
1 stopFlixBus
45u 30mDJK-5EV
11-6zo
1 stopFlixBus
35u 35m5EV-DJK
€ 275
7-6wo
1 stopFlixBus
45u 30mDJK-5EV
11-6zo
1 stopFlixBus
35u 35m5EV-DJK
€ 275

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoeken op busmaatschappij

Zoek op prijs

Actuele vlucht, trein & bus deals voor enkele reizen

29-8di
directVueling
3u 15mAMS-LIS
€ 52
19-9di
1 stopRyanair
12u 00mAMS-LIS
€ 54
14-6wo
1 stopRyanair
27u 35mAMS-LIS
€ 55
27-8zo
directVueling
3u 15mAMS-LIS
€ 56
26-9di
1 stopRyanair
12u 00mAMS-LIS
€ 57
19-9di
1 stopRyanair
12u 00mAMS-LIS
€ 58
18-9ma
1 stopRyanair
24u 05mAMS-LIS
€ 61
18-9ma
1 stopRyanair
24u 05mAMS-LIS
€ 62
27-8zo
directeasyJet
3u 05mAMS-LIS
€ 63
27-6di
2 stopsBlaBlaBus
36u 45mDJK-DC8
€ 78
19-6ma
2 stopsBlaBlaBus
34u 30mDJK-LIS
€ 78
11-6zo
1 stopBlaBlaBus
47u 55mDJK-LIS
€ 83
26-6ma
2 stopsBlaBlaBus
34u 30mDJK-LIS
€ 85
8-6do
2 stopsBlaBlaBus
36u 40mDJK-LIS
€ 86
26-6ma
2 stopsBlaBlaBus
34u 30mDJK-LIS
€ 86
27-6di
1 stopBlaBlaBus
33u 15mDJK-DC8
€ 86
8-6do
2 stopsBlaBlaBus
36u 40mDJK-LIS
€ 86
22-6do
2 stopsBlaBlaBus
34u 30mDJK-LIS
€ 86
16-5do
1 stopAccesRail
6u 17mAMS-LIS
€ 1327
5-6ma
1 stopAccesRail
6u 17mAMS-LIS
€ 1471

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoeken op treinbedrijf

Zoeken op busmaatschappij

Zoek op prijs

Amsterdam - Lissabon

Vertrek:

Amsterdam (AMS)Nederland

Bestemming:

Lissabon (LIS)Portugal

Aanbiedingen voor retourvluchten

Lissabon - Amsterdam

Bekijk vertrekpunten:

€ 114

Bekijk bestemmingen:

€ 114