Vind goedkope vluchten van Eindhoven naar Londen Stansted

EIN - STN

Vind goedkope vluchten van Eindhoven naar Londen Stansted

Retour
Economy
Eindhoven (EIN)
Londen Stansted
zo 28-2
zo 7-3
Alle maanden
Vergelijk de deals van KAYAK met |
Doorzoek honderden reiswebsites in één keer voor vluchten naar Londen Stansted

Handig om te weten

Laagseizoen

september Beste tijd om de massa te ontvluchten met een gemiddelde daling in prijs van 40%.

Hoogseizoen

juli Populairste tijd om te vliegen met een gemiddelde toename in prijs van 33%.

Gemiddelde prijs retour

€ 39 (gemiddelde prijs in de afgelopen 2 weken)

Topdeal retour

€ 28 of minder

Topdeal enkele reis

€ 11 of minder

de beste tijd om te boeken: vliegtickets van Eindhoven naar Londen Stansted

Geschatte prijs voor een retour
Gemiddelde prijs per maand
Prijsontwikkeling voor reisdatum

De beste tips voor het vinden van een goedkope vlucht

 • Op zoek naar een goedkope vlucht? 25% van onze gebruikers heeft vluchten voor deze route gevonden voor € 9 of minder voor een enkele reis en voor € 23 of minder voor een retour.
 • De goedkoopste vlucht vanaf Eindhoven naar Londen Stansted werd gemiddeld 46 dagen voor vertrek gevonden.
 • Boek minstens 3 weken voor vertrek als je een ticket voor minder dan de gemiddelde prijs wilt boeken.
 • Het hoogseizoen is in juni, juli en augustus. De goedkoopste vliegmaand is september.
 • Een ochtendvlucht is gemiddeld* 21% goedkoper dan een avondvlucht.
*Het gemiddelde van de laagste prijzen in de zoekresultaten van KAYAK, voor een vertrek binnen de komende 30 dagen.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets van Eindhoven naar Londen Stansted

Welke vliegmaatschappijen hebben flexibele annuleringsvoorwaarden voor vluchten van Eindhoven naar Londen Stansted door toedoen van COVID-19?

Hoe lang duurt een vlucht van Eindhoven naar Londen Stansted?

Hoeveel vluchten gaan er tussen Eindhoven en Londen Stansted?

Welke vliegmaatschappijen bieden de voordeligste vluchten van Eindhoven naar Londen Stansted?

Welke vliegmaatschappijen vliegen het vaakst tussen Eindhoven en Londen Stansted?

Wat is de goedkoopste dag van de week om te vliegen van Eindhoven naar Londen Stansted?

Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vliegtickets van Eindhoven naar Londen Stansted?

Hoe kan de vliegticket prijsvoorspellingstool van KAYAK me helpen bij het kiezen van het juiste moment om mijn vliegticket van Eindhoven naar Londen Stansted te boeken?

Wat is de KAYAK Mix-functie voor vluchten van Eindhoven naar Londen Stansted?

Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek van Eindhoven naar Londen Stansted?

Top airline voor vluchten van Eindhoven naar Londen Stansted

Scores op basis van KAYAK klantbeoordelingen

6,2
Ryanair
Gemiddelde score op basis van 18.044 beoordelingen
6,4
Boardingsproces
6,1
Comfort
7,2
Personeel
5,2
Entertainment
5,5
Maaltijden
Vliegmaatschappij beoordeling

Voordelen: "Vriendelijk personeel"
Nadelen: "Wisselen van gate net voor instappen. Kleine chaos. En lang buiten moeten staan wachten omdat vliegtuig nog niet geland wad. Je betasld voir priority en dan is meer dan 40 minuten buiten in kou te STAAN geen service"

Nadelen: "We were late to land by 25 mins which made me stressed to catch my bus that was pre-booked."

Voordelen: "Nothing"
Nadelen: "Bad baggage policies"

Voordelen: "Leuke crew."
Nadelen: "Doordat iedereen in een soort ‘corridor’ terecht komt, na het boarden is er nauwelijks meer priority-gevoel ;-)"

Nadelen: "Entertainment niet aanwezig."

Nadelen: "Half uur later vertrokken zonder mededeling"

Voordelen: "Snelle boarding en zeer rustig bevolkte vlucht"
Nadelen: "Bewust stoelen ver van elkaar geven als je niet bij betaalt. Na we vroegen of er mogelijkheid was om toch bij elkaar te zitten bij check in, kregen we antwoord van niet. Eenmaal id vlucht bleek 1/3e Vd vlucht leeg. Passagiers zijn dan zelf gewoon gaan schuiven met hun stoelen om toch per 2 te zitten"

Voordelen: "Zitplaats was oké"
Nadelen: "Lang wachten, onvriendelijk"

Voordelen: "De prijs, maar zelfs die was nog hoog voor wat ik er voor terug kreeg."
Nadelen: "Chagerijnig personeel, heel kortaf en onduidelijk! In de vlucht had ik weinig ruimte en alles was helemaal volgepropt met tassen."

Voordelen: "Vond weinig echt leuk. Personeel was aardig."
Nadelen: "Kon niet betalen met ABN kaart"

Nadelen: "Heenvlucht zat er bagage bij terugvlucht niet...vast en zeker hele kleine lettertjes niet gelezen..Dus ergens mijn fout, maar wist niet dat je voor beide reizen moest boeken als je tegelijk een retour boekt. Dus misschien beter aangeven!!! Want 60 euro weer extra bijbetalen is geen fijne terugkomst!"

Voordelen: "I appreciate that the flight time was short and we landed safely. It was convenient to be able to check in online and the app is straightforward to use. Outbound flight was pleasant and seamless."
Nadelen: "Return flight - No announcement, departure board update, explanation or apology for the delay in flight departure. Passengers were called to board and left waiting in line for over an hour with zero communication as to why we were unable to board our plane. This was my first time flying with Ryan Air and I was greatly disappointed. Budget airlines should not equate to budget customer service."

Voordelen: "Crew very friendly, helpful and professional."
Nadelen: "The one and a half hour delay in taking off, especially the part where we were made to wait outside in the rain for about 10 minutes before being allowed to board. (This is not to reflect in any way on the cabin crew, who were wonderful)"

Nadelen: "wederom vertraging"

Nadelen: "2 x geboekt met ryanair en 2 maal met veel vertraging"

Nadelen: "Die low cost is geen low cost meer als je een stoel moet betalen, priority moet betalen of je koffer vliegt in de ruimte onder vliegtuig en als je maar 10kg gratis mag meenemen voor 3 weken is dat pauver. Dus de volgende keer gewone lijn vlucht even duur meer confort."

Nadelen: "Door stakingen zaten we meer dan 5h vast aan de luchthaven. Niemand wist van iets, het was chaos. Een duidelijke communicatie had leuk geweest, niet alleen voor ons maar ook voor het personeel van Ryanair zelf"

Voordelen: "We did not crash"
Nadelen: "*the plane was late showing up. *staff in France locked the doors while we were waiting for the late plane, cutting off the only source of fresh air in the terminal *the slam down landing was unpleasant *the crew did not distribute immigration cards causing delay at the terminal as I had to fill it in there while the line grew longer *once we landed, there was no place for the plane to park so we waited *once we docked, there were no stairs available for the plane, so we waited *once in the terminal, they announced delays for the baggage, so we waited."

Nadelen: "De bagage normen"

Voordelen: "Eigenlijk niets speciaals was leuk."
Nadelen: "Dat we een uur vertraging hadden voor we vertrokken, en er voor, tijdens en na de vlucht niets over gezegd is. Pas na landen bleek door op te zoeken op internet dat het aan de Franse Verkeersleiders lag. WAAROM VERTELLEN ZE DAT NIET!"

Nadelen: "Veel onduidelijk bij het afgeven van de bagage! Bleek dan dat ik maar alleen voor de heen vlucht de bagage betaald had en moest opnieuw naar de balie en nogmaals 50 euro betalen voor de koffer. Dus in totaal 100 euro voor het transport van 1 koffer van 17 kg en dat vind ik overdreven! Bovendien vond het personeel onvriendelijk hij de incheck!"

Voordelen: "niets"
Nadelen: "iets meer dan een uur vertraging, waardoor ik meer eten en drinken moet kopen voor mn vrouw en ik. het verblijf op een luchthaven is erg duur zoals u wel weet. daarna was de snelweg naar Tilburg ook erg druk omdat we te laat waren zaten we in de avondspits!! tevens waren alle vloeistoffen ingenomen, omdat het niet duidelijk was aangegeven dat de kleine koffers als cabinebagage werd beschouwd en wel in het ruim gingen, ook deze kosten hebben we moeten maken. erg slecht"

Nadelen: "Een uur vertraging en tergend kang wachten in een rij"

Voordelen: "Het boarden verliep vlot en georganiseerd in Malpensa!! Hierin slagen velen helemaal niet. Vroegtijdig geland!"

Voordelen: "Snel en veilig"
Nadelen: "Alles ok"

Nadelen: "De vlucht was een uur te laat waardoor ik mijn aansluiting heb gemist en uiteindelijk 3 uur te laat op mijn bestemming aankom! Ik ga een klacht indienen bij Ryanair. Daarnaast was mijn koffer kleiner dan anderen in het vliegtuig en werd die van mij als enige in het ruim geplaatst. Je gaat mij niet wijs maken dat iedereen prioriteit tickets heeft gekocht."

Voordelen: "Prima vlucht. Geen extra’s maar dat kan ook niet voor doe prijs."

Voordelen: "The price of the ticket"
Nadelen: "The check in process"

Voordelen: "Spacious seats with leg room"
Nadelen: "Too much talking over intercom"

Nadelen: "Door omstandigheden zijn wij niet geweest"

Nadelen: "Wij zijn uren met Ryanair Bezig geweest om de tenaamstelling op de tickets te herstellen. Het tussenvoegsel in de naam is niet meegekomen in de boeking. Ik ben hier zeer ontevreden over en kon niemand van Kayak bellen. Wij kwamen er pas zaterdag na het inchecken achter! Lag niet aan Ryanair."

Voordelen: "Punctueel"
Nadelen: "Stoelen staan erg dicht op elkaar"

Voordelen: "Ryan Air deed de complete Europese luchtvaart instorten met efficient vliegen maar van efficient boarden hebben ze geen benul. Ook hier is nog grote winst te behalen. Elk vliegtuig 15 minuten korten aan de grond, reken uit de winst voor Ryan en dan toegenomen vlieg plezier voor hun reizigers."

Voordelen: "Mooi helder weer, snelle afhandeling van de bagage."
Nadelen: "Boarden duurde lang. Onduidelijk waarom 30 minuten vertraging optrad. Veel mensen boeken priority, waardoor dit alleen kostenverhogend werkt en niets meer toevoegd als iedereen het heeft."

Voordelen: "Goedf op tijd"
Nadelen: "Spijtig dat we als koppel niet naast elkaar zaten. Er was nochtans nog een vrije plaats naast mezelf!"

Voordelen: "Snel en efficient"
Nadelen: "Rommelige instapprocedure"

Voordelen: "Stewardess die plezier in haar werk had bij het verkopen van een beker soep. Goede humor."
Nadelen: "Ik zat bij de nooduitgang. Normaal wordt je voor het vliegen geïnstrueerd voor wat je moet doen in een noodsituatie. Minimaal wordt je gevraagd om de instructies door te nemen. Zowel op de heen als de terugvlucht is dat door geen van het cabine personeel gedaan."

Voordelen: "erg vriendelijk personeel"

Voordelen: "It was normal"
Nadelen: "Spent an hour from landing to taxi, park and gwt out of the plane and airport. Car hire representatives left before we arrived"

Nadelen: "We waited on the plane for at least 45 minutes because a different passenger could not figure out their ticket."

Voordelen: "Personeel vriendelijk, over het eten kan ik geen oordeel geven omdat ik niets gekocht heb. Vandaar de lage beoordeling"
Nadelen: "Er was niets wat ik niet leuk vond"

Voordelen: "Dat we toch nog aan kwamen"
Nadelen: "Het feit dat ik handbagage heb en dat dat perse in het luchtruim moet omdat Ryanair structureel te weinig ruimte heeft in het vliegtuig. Maar als ik 1kilo teveel inpak moet ik extra betalen. Maar als ze zelf iets verkeerd doen geen vergoeding of wat dan ook. Zelfs geen excuus. Schandalige manier van zaken doen, niks klant is koning..Ryan air is koning van het uitknijpen van passagiers"

Nadelen: "The departure lounge was horrible"

Nadelen: "Te weinig plaats voor handbagage in de cabine"

Voordelen: "Crew was nice"
Nadelen: "Super delayed, made me Miss my train connection"

Voordelen: "Flights were ok. No real complaint."
Nadelen: "Stanstead is awful. Not enough Ryanair staff on bag drop. Rude staff at disorganized we bring check. Biggest shopping mall compulsory march i have seen anywhere. Terrible. Walkways to gates are too narrow. Felt like a cattle market."

Voordelen: "Basic, beenruimte in orde."
Nadelen: "Onduidelijkheid vertraging heen en terugweg. Geen drinken en uitleg tijdens langdurige vertraging."

Voordelen: "Notihng"
Nadelen: "Nothing"

Voordelen: "Price"
Nadelen: "Poor customer service specially in Berlin"

Lees meer over Ryanair

Boek goedkope vluchten van Eindhoven naar Londen Stansted

Actuele deals voor retourtickets

26-5
wo
direct
Ryanair
1u 05m
EIN - STN
30-5
zo
direct
Ryanair
1u 05m
STN - EIN
26-5
wo
direct
Ryanair
1u 05m
EIN - STN
30-5
zo
direct
Ryanair
1u 05m
STN - EIN
26-5
wo
direct
Ryanair
1u 05m
EIN - STN
30-5
zo
direct
Ryanair
1u 05m
STN - EIN
13-4
di
1 stop
Diverse Maatschappijen
18u 00m
EIN - STN
18-4
zo
1 stop
Diverse Maatschappijen
10u 20m
STN - EIN
29-5
za
direct
Ryanair
1u 05m
EIN - STN
11-6
vr
1 stop
Ryanair
11u 00m
STN - EIN
26-5
wo
1 stop
Ryanair
23u 05m
EIN - STN
30-5
zo
direct
Ryanair
1u 05m
STN - EIN
12-4
ma
2 stops
Diverse Maatschappijen
33u 35m
EIN - STN
18-4
zo
1 stop
Diverse Maatschappijen
10u 20m
STN - EIN
26-5
wo
direct
Ryanair
1u 05m
EIN - STN
30-5
zo
1 stop
Ryanair
14u 20m
STN - EIN
3-4
za
1 stop
Ryanair
26u 20m
EIN - STN
11-4
zo
1 stop
Ryanair
10u 20m
STN - EIN
29-3
ma
1 stop
Ryanair
27u 40m
EIN - STN
4-4
zo
1 stop
Ryanair
10u 20m
STN - EIN
5-6
za
1 stop
Ryanair
20u 35m
EIN - STN
18-6
vr
1 stop
Ryanair
5u 10m
STN - EIN
5-3
vr
2 stops
Diverse Maatschappijen
27u 10m
EIN - STN
7-3
zo
3 stops
Diverse Maatschappijen
48u 45m
STN - EIN
12-4
ma
1 stop
Ryanair
23u 10m
EIN - STN
18-4
zo
1 stop
Ryanair
10u 20m
STN - EIN
12-4
ma
3 stops
Diverse Maatschappijen
37u 20m
EIN - STN
18-4
zo
2 stops
Diverse Maatschappijen
24u 05m
STN - EIN
26-5
wo
2 stops
Ryanair
28u 20m
EIN - STN
30-5
zo
direct
Ryanair
1u 05m
STN - EIN
29-5
za
2 stops
Ryanair
29u 10m
EIN - STN
11-6
vr
1 stop
Ryanair
11u 00m
STN - EIN
29-3
ma
2 stops
Ryanair
37u 20m
EIN - STN
4-4
zo
1 stop
Ryanair
10u 20m
STN - EIN
26-5
wo
direct
Ryanair
1u 05m
EIN - STN
30-5
zo
2 stops
Ryanair
31u 30m
STN - EIN
3-4
za
3 stops
Diverse Maatschappijen
23u 40m
EIN - STN
11-4
zo
2 stops
Diverse Maatschappijen
24u 05m
STN - EIN
5-6
za
direct
Ryanair
1u 05m
EIN - STN
18-6
vr
1 stop
Ryanair
5u 10m
STN - EIN
Toon meer resultaten

Actuele deals voor enkele vluchten

26-5
wo
direct
Ryanair
1u 05m
EIN - STN
26-5
wo
direct
Ryanair
1u 05m
EIN - STN
7-3
zo
1 stop
Diverse Maatschappijen
24u 20m
EIN - STN
26-5
wo
1 stop
Ryanair
23u 05m
EIN - STN
26-5
wo
2 stops
Ryanair
22u 45m
EIN - STN
26-5
wo
2 stops
Ryanair
28u 20m
EIN - STN
26-5
wo
3 stops
Diverse Maatschappijen
12u 35m
EIN - STN
6-3
za
1 stop
Ryanair
16u 25m
EIN - STN
6-3
za
2 stops
Ryanair
42u 10m
EIN - STN
15-3
ma
3 stops
Diverse Maatschappijen
27u 15m
EIN - STN
6-3
za
1 stop
Ryanair
16u 25m
EIN - STN
6-3
za
3 stops
Diverse Maatschappijen
45u 30m
EIN - STN
6-3
za
3 stops
Diverse Maatschappijen
45u 30m
EIN - STN
6-3
za
2 stops
Ryanair
42u 10m
EIN - STN
Toon meer resultaten
-
1
 • Retour
 • Enkele reis
 • Meerdere bestemmingen
 • Trip Builder
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • Eerste klas
 • Meerdere reisklassen
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • Eerste klas
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • Eerste klas
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • Eerste klas
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • Eerste klas
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • Eerste klas
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • Eerste klas