Vind vluchten
Deals
Inzichten
Beste boekmoment
Veelgestelde vragen en tips
Directe vluchten

EIN - STN

Vind goedkope vliegtickets van Eindhoven naar Londen Stansted vanaf €32

Dit is de laagste prijs voor een enkele vlucht die een KAYAK-gebruiker in de afgelopen 72 uur vond voor een vlucht vanuit Eindhoven naar Londen Stansted met vertrek op 11-7. Tarieven kunnen veranderen en zijn mogelijk niet beschikbaar voor alle vluchten of reisdatums. Klik op de prijs om het zoeken naar deze deal te herhalen.
1 volwassene
0 tassen
Thu 18-7
Thu 25-7

Doorzoek honderden reiswebsites in één keer voor vluchten naar Londen Stansted

 
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten vanuit Eindhoven naar Londen, alsook populaire online reisbureaus
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten vanuit Eindhoven naar Londen, alsook populaire online reisbureaus
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 44.229.043 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Bespaar 21% of meerVergelijk meerdere reiswebsites met één zoekopdracht

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Goedkope vliegdeals vanuit Eindhoven naar Londen Stansted (EIN-STN)

Hier zijn een paar van de beste deals van de populairste vliegmaatschappijen die onlangs op KAYAK zijn gevonden voor retourvluchten vanuit Eindhoven naar Londen Stansted die de komende maanden vertrekken. Hoewel deze vluchten de afgelopen 72 uur op KAYAK beschikbaar waren, kunnen prijzen en beschikbaarheid veranderen en deals verlopen.
Ontdek de beste prijzen en deals door je reisdatums te kiezen.
Kies je datums
20:55 - 21:00EIN-STN
1u 05mdirect
6:15 - 8:20STN-EIN
1u 05mdirect
€ 67Ryanair
Deal vinden
Tue 20 Aug - Sun 25 Aug
19:25 - 19:30EIN-STN
1u 05mdirect
8:05 - 10:10STN-EIN
1u 05mdirect
€ 73Ryanair
Deal vinden
Mon 22 Jul - Wed 24 Jul
20:55 - 21:00EIN-STN
1u 05mdirect
12:20 - 14:25STN-EIN
1u 05mdirect
€ 76Ryanair
Deal vinden
Tue 2 Jul - Wed 3 Jul
21:10 - 21:15EIN-STN
1u 05mdirect
16:55 - 19:00STN-EIN
1u 05mdirect
€ 82Ryanair
Deal vinden
Fri 20 Sep - Mon 23 Sep
15:40 - 15:45EIN-STN
1u 05mdirect
6:15 - 8:20STN-EIN
1u 05mdirect
Thu 1 Aug - Fri 9 Aug
21:10 - 21:15EIN-STN
1u 05mdirect
6:15 - 8:20STN-EIN
1u 05mdirect
€ 85Ryanair
Deal vinden
Fri 20 Sep - Sun 22 Sep
16:55 - 17:00EIN-STN
1u 05mdirect
8:00 - 10:05STN-EIN
1u 05mdirect
€ 87Ryanair
Deal vinden
Mon 22 Jul - Mon 29 Jul
13:15 - 22:10EIN-STN
9u 55m1 stop
23:15 - 12:05STN-EIN
11u 50m1 stop
€ 531Pegasus Airlines
Deal vinden
Sat 14 Dec - Mon 16 Dec
14:10 - 23:05EIN-STN
9u 55m1 stop
0:20 - 13:05STN-EIN
11u 45m1 stop
€ 533Pegasus Airlines
Deal vinden
Sat 21 Sep - Mon 23 Sep
14:10 - 23:05EIN-STN
9u 55m1 stop
16:45 - 13:05STN-EIN
19u 20m1 stop
€ 686Pegasus Airlines
Deal vinden
Sat 19 Oct - Mon 21 Oct

Vluchten vanuit Eindhoven naar - Reisinzichten en trends

Krijg datagedreven inzichten en trends rondom vluchten vanuit Eindhoven naar Londen Stansted om de goedkoopste vluchten, de beste vliegtijden en meer te vinden.

Wat is de goedkoopste dag van de week om te vliegen van Eindhoven naar Londen Stansted?

De gemiddelde prijs voor alle vluchten vanuit Eindhoven naar Luchthaven van Londen Stansted op KAYAK waarop iedere dag werd geklikt in de afgelopen 12 maanden.
De prijs voor je vliegtickets is over het algemeen goedkoper als je op een zaterdag naar Londen Stansted vliegt en duurder op een vrijdag. Voor je terugreis naar Eindhoven kun je overwegen op een maandag terug te vliegen en donderdagen te vermijden voor betere deals.

Wat is de goedkoopste maand om vanuit Eindhoven naar Luchthaven van Londen Stansted te vliegen?

Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Luchthaven van Londen Stansted naar Eindhoven, verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
De goedkoopste maand om van vanuit Eindhoven naar Luchthaven van Londen Stansted te vliegen is september, wanneer de tickets gemiddeld € 100 kosten. De duurste maanden daarentegen, zijn mei en december, wanneer een ticket gemiddeld respectievelijk € 167 en € 165 kost.

Hoelang van tevoren zou ik een vlucht vanuit Eindhoven naar Luchthaven van Londen Stansted moeten boeken?

Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Eindhovennaar Luchthaven van Londen Stansted verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.
Om voor de vlucht vanuit Eindhoven naar Luchthaven van Londen Stansted, een prijs te krijgen die onder het gemiddelde ligt, kun je het beste ongeveer 1 week voor vertrek boeken. Voor de goedkoopste prijs, kun je volgens onze data het beste 73 dagen voor vertrek boeken.

Welke vliegmaatschappijen bieden de voordeligste vluchten van Eindhoven naar Londen Stansted?

De goedkoopste prijs voor de route voor elke vliegmaatschappij aangeklikt door KAYAK-gebruikers in de afgelopen 72 uur.
Het goedkoopste retourticket van Eindhoven naar Londen Stansted dat KAYAK-gebruikers in de afgelopen 72 uur vonden, was met Ryanair voor € 67, gevolgd door Pegasus Airlines (€ 531). Deals voor tickets voor een enkele reis werden ook gevonden voor slechts € 32 met Ryanair en vanaf € 42 met Ryanair UK.

Welke vliegmaatschappijen non-stop tussen Eindhoven en Luchthaven van Londen Stansted?

Vliegmaatschappij- en prijsgegevens zijn verzameld uit de zoekresultaten van KAYAK van de afgelopen 2 weken voor vluchten vanuit Eindhoven naar Luchthaven van Londen Stansted.
Er zijn 2 vliegmaatschappijen die non-stop vliegen vanuit Eindhoven naar Luchthaven van Londen Stansted. Dit zijn Ryanair en Ryanair UK. De goedkoopste vliegmaatschappij voor deze route is Ryanair, met de beste deal voor een enkele reis voor € 37. Doorgaans vind je de beste prijzen op deze route bij Ryanair.

Hoeveel vluchten zijn er dagelijks tussen Eindhoven en Luchthaven van Londen Stansted?

Iedere dag zijn er 3 non-stopvluchten met vertrek vanuit Eindhoven en aankomst in Luchthaven van Londen Stansted, met een gemiddelde vluchtduur van 1u 05m. De meest gebruikelijke dag van vertrek is 15:00 en de meeste vluchten vertrekken 's ochtends. Iedere week zijn er 21 vluchten en elke dag zijn er hetzelfde aantal vluchten 3.

Welke reisklasse-opties zijn er voor vluchten tussen Eindhoven en Luchthaven van Londen Stansted?

De gemiddelde prijs van vluchten voor elke reisklasse voor de route, die gebruikers de afgelopen 2 weken op KAYAK zochten.
Er is slechts één cabine-klasse optie beschikbaar voor de route, en dat is Economy. Zoek op KAYAK om de nieuwste prijzen en beschikbaarheid te vinden voor alle reisklassetarieven, die per vliegmaatschappij verschillen.

Hoe lang duurt een vlucht van Eindhoven naar Londen Stansted?

Directe vluchten vanuit Eindhoven naar Londen Stansted duren over het algemeen 1u 05m. De vliegafstand tussen de twee steden is 575 km.

Wat is het vroegste vertrekmoment van Eindhoven naar Londen Stansted?

Vroege vogels kunnen de eerste vlucht vanuit Eindhoven nemen om 9:00 en landen dan in Luchthaven van Londen Stansted om 9:05.

Wat is het laatste vertrekmoment van Eindhoven naar Londen Stansted?

Als je liever 's nachts vliegt, dan vertrekt de laatste vlucht vanuit Eindhoven naar Luchthaven van Londen Stansted om 21:20 en landt om 21:25.

Goed om te weten

Laagseizoen

april

Hoogseizoen

december

Goedkoopste vlucht

€ 32
Beste tijd om de massa te ontvluchten maar er is wel een gemiddelde toename in de prijs van 36%.
Populairste tijd om te vliegen met een gemiddelde toename in prijs van 48%.
Vlucht van Eindhoven naar Londen Stansted

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Eindhoven naar Londen Stansted

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Eindhoven naar Londen Stansted te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets van Eindhoven naar Londen Stansted

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst van Eindhoven naar Londen Stansted?

  De Boeing 737-800 Passenger/BBJ2 (winglets) is het vliegtuigmodel dat het vaakst vliegt op de vluchtroute van Eindhoven naar Londen Stansted.

 • Op welke dagen kan ik rechtstreeks vliegen van Eindhoven naar Londen Stansted?

  Er zijn geen dagelijkse rechtstreekse vluchten van Eindhoven naar Londen Stansted.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vliegtickets van Eindhoven naar Londen Stansted?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten van Eindhoven naar Londen Stansted.

 • Hoe kan de vliegticket prijsvoorspellingstool van KAYAK me helpen bij het kiezen van het juiste moment om mijn vliegticket van Eindhoven naar Londen Stansted te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs voor een vliegticket van Eindhoven naar Londen Stansted binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-functie voor vluchten van Eindhoven naar Londen Stansted?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Londen Stansted vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Eindhoven met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek van Eindhoven naar Londen Stansted?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien, als je naar Londen Stansted van Eindhoven vliegt. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Bekijk meer vragen

De beste tips van KAYAK om een goedkope vliegticket vanuit Eindhoven naar Luchthaven van Londen Stansted te vinden

 • Op zoek naar een goedkope vlucht? 25% van onze gebruikers heeft vluchten voor deze route gevonden voor € 43 of minder voor een enkele reis en voor € 80 of minder voor een retour.

Vlieg je liever non-stop van Vliegbasis Eindhoven naar Londen Stansted?

Ontdek welke vliegmaatschappijen rechtstreeks vanuit Vliegbasis Eindhoven naar Londen Stansted vliegen en op welke dagen en boek rechtstreekse vluchten.

Rechtstreekse heenvluchten

Vliegbasis Eindhoven naar Londen Stansted

maandag

Ryanair

Ryanair

dinsdag

Ryanair,Ryanair UK

Ryanair,Ryanair UK

woensdag

Ryanair,Ryanair UK

Ryanair,Ryanair UK

donderdag

Ryanair,Ryanair UK

Ryanair,Ryanair UK

vrijdag

Ryanair

Ryanair

zaterdag

Ryanair

Ryanair

zondag

Ryanair

Ryanair

Meer rechtstreekse vluchten

Rechtstreekse retourvluchten

Londen Stansted naar Vliegbasis Eindhoven

maandag

Ryanair

Ryanair

dinsdag

Ryanair,Ryanair UK

Ryanair,Ryanair UK

woensdag

Ryanair,Ryanair UK

Ryanair,Ryanair UK

donderdag

Ryanair,Ryanair UK

Ryanair,Ryanair UK

vrijdag

Ryanair

Ryanair

zaterdag

Ryanair

Ryanair

zondag

Ryanair

Ryanair

Meer rechtstreekse vluchten
Meer rechtstreekse vluchten

Boek goedkope vluchten vanuit Eindhoven naar Londen

Actuele deals voor enkele reizen

 
Alleen een enkele reis nodig? Hier zijn een paar van de beste deals voor een enkele reis Eindhoven naar Londen die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden.
11-7Thu
directRyanair
1u 05mEIN-STN
€ 32
8-9Sun
directRyanair
1u 05mEIN-STN
€ 35
10-7Wed
directRyanair
1u 05mEIN-STN
€ 35
28-7Sun
directRyanair
1u 05mEIN-STN
€ 40
23-7Tue
directRyanair UK
1u 05mEIN-STN
€ 42
20-7Sat
directRyanair
1u 05mEIN-STN
€ 44
20-9Fri
1 stop
10u 40mEIN-STN
€ 79
20-9Fri
2 stops
8u 30mEIN-STN
€ 99
18-7Thu
1 stopPegasus Airlines
26u 25mEIN-STN
€ 469
11-7Thu
1 stopPegasus Airlines
26u 25mEIN-STN
€ 545

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Lastminute vluchten vanuit Eindhoven naar Londen Stansted

Lastminute deals voor vluchten, trein en bus

 
Deze lastminute vliegdeals zijn de goedkoopste vluchten vanuit Eindhoven naar Londen die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden en de komende 10 dagen vertrekken.
23-6Sun
directRyanair
1u 05mEIN-STN
25-6Tue
directRyanair
1u 05mSTN-EIN
€ 161
21-6Fri
directRyanair
1u 05mEIN-STN
23-6Sun
directRyanair
1u 05mSTN-EIN
€ 209
21-6Fri
directRyanair
1u 05mEIN-STN
22-6Sat
directRyanair
1u 05mSTN-EIN
€ 238
23-6Sun
meerdere bestemmingen
12u 40mEIN-STN
25-6Tue
direct
1u 05mSTN-EIN
€ 265
21-6Fri
directRyanair
1u 05mEIN-STN
24-6Mon
directRyanair
1u 05mSTN-EIN
€ 270
23-6Sun
meerdere bestemmingenRyanair
48u 00mEIN-STN
25-6Tue
directRyanair
1u 05mSTN-EIN
€ 344
23-6Sun
meerdere bestemmingen
31u 45mEIN-STN
25-6Tue
direct
1u 05mSTN-EIN
€ 366
21-6Fri
meerdere bestemmingen
8u 45mEIN-STN
24-6Mon
meerdere bestemmingen
12u 55mSTN-EIN
€ 479
21-6Fri
meerdere bestemmingen
8u 45mEIN-STN
24-6Mon
meerdere bestemmingen
23u 15mSTN-EIN
€ 487
21-6Fri
meerdere bestemmingen
8u 45mEIN-STN
23-6Sun
meerdere bestemmingen
20u 45mSTN-EIN
€ 538

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Eindhoven - Londen Stansted

Vertrek:

Eindhoven (EIN)Nederland

Bestemming:

Londen Stansted (STN)Verenigd Koninkrijk

Aanbiedingen voor retourvluchten

Londen Stansted - Eindhoven

Kabine-klassen:

€ 64