Vind vluchten
Deals
Inzichten
Veelgestelde vragen en tips

GRQ - EWR

Vind goedkope vluchten van Groningen naar Newark

1 volwassene
0 tassen
za 13-7
za 20-7

Doorzoek honderden reiswebsites in één keer voor vluchten naar Newark

 
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten vanuit Groningen naar Newark, alsook populaire online reisbureaus
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten vanuit Groningen naar Newark, alsook populaire online reisbureaus
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 44.216.777 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Bespaar 21% of meerVergelijk meerdere reiswebsites met één zoekopdracht

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Vluchten vanuit Groningen naar - Reisinzichten en trends

Krijg datagedreven inzichten en trends rondom vluchten vanuit Groningen naar Newark om de goedkoopste vluchten, de beste vliegtijden en meer te vinden.

Wat is de goedkoopste maand om vanuit Groningen naar Luchthaven van Newark te vliegen?

Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Luchthaven van Newark naar Groningen, verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
De goedkoopste maand om van vanuit Groningen naar Luchthaven van Newark te vliegen is november, wanneer de tickets gemiddeld € 439 kosten. De duurste maanden daarentegen, zijn juli en augustus, wanneer een ticket gemiddeld respectievelijk € 799 en € 733 kost.

Hoelang van tevoren zou ik een vlucht vanuit Groningen naar Luchthaven van Newark moeten boeken?

Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Groningennaar Luchthaven van Newark verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.
Om voor de vlucht vanuit Groningen naar Luchthaven van Newark, een prijs te krijgen die onder het gemiddelde ligt, kun je het beste ongeveer 4 dagen voor vertrek boeken. Voor de goedkoopste prijs, kun je volgens onze data het beste 4 dagen voor vertrek boeken.

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Groningen naar Newark

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Groningen naar Newark te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets van Groningen naar Newark

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst van Groningen naar Newark?

  We hebben die gegevens helaas niet voor deze specifieke route.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vliegtickets van Groningen naar Newark?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten van Groningen naar Newark.

 • Hoe kan de vliegticket prijsvoorspellingstool van KAYAK me helpen bij het kiezen van het juiste moment om mijn vliegticket van Groningen naar Newark te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs voor een vliegticket van Groningen naar Newark binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-functie voor vluchten van Groningen naar Newark?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Newark vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Groningen met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek van Groningen naar Newark?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien, als je naar Newark van Groningen vliegt. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Bekijk meer vragen

Boek goedkope vluchten vanuit Groningen naar Newark

Vliegdeals voor enkele reis

meerdere bestemmingenDiverse Maatschappijen
9569 kmGRQ-EWR

Zoek op stops

Groningen - Newark

Vertrek:

Groningen (GRQ)Nederland

Bestemming:

Newark (EWR)De Verenigde Staten

Aanbiedingen voor retourvluchten

Newark - Groningen

Kabine-klassen: