Vind vluchten
Deals
Inzichten
Veelgestelde vragen en tips

EIN - CMB

Vind goedkope vluchten van Eindhoven naar Colombo

1 volwassene
0 tassen
Sat 13-7
Sat 20-7

Doorzoek honderden reiswebsites in één keer voor vluchten naar Colombo

 
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten vanuit Eindhoven naar Colombo, alsook populaire online reisbureaus
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten vanuit Eindhoven naar Colombo, alsook populaire online reisbureaus
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 44.216.777 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Bespaar 21% of meerVergelijk meerdere reiswebsites met één zoekopdracht

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Vluchten vanuit Eindhoven naar - Reisinzichten en trends

Krijg datagedreven inzichten en trends rondom vluchten vanuit Eindhoven naar Bandaranayike Internationaal om de goedkoopste vluchten, de beste vliegtijden en meer te vinden.

Wat is de goedkoopste maand om vanuit Eindhoven naar Luchthaven van Colombo Bandaranayike Internationaal te vliegen?

Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Luchthaven van Colombo Bandaranayike Internationaal naar Eindhoven, verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
De goedkoopste maand om van vanuit Eindhoven naar Luchthaven van Colombo Bandaranayike Internationaal te vliegen is mei, wanneer de tickets gemiddeld € 749 kosten. De duurste maanden daarentegen, zijn juli en december, wanneer een ticket gemiddeld respectievelijk € 1166 en € 1017 kost.

Hoelang van tevoren zou ik een vlucht vanuit Eindhoven naar Luchthaven van Colombo Bandaranayike Internationaal moeten boeken?

Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Eindhovennaar Luchthaven van Colombo Bandaranayike Internationaal verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.
Om voor de vlucht vanuit Eindhoven naar Luchthaven van Colombo Bandaranayike Internationaal, een prijs te krijgen die onder het gemiddelde ligt, kun je het beste ongeveer 1 week voor vertrek boeken. Voor de goedkoopste prijs, kun je volgens onze data het beste 17 dagen voor vertrek boeken.

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Eindhoven naar Bandaranayike Internationaal

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Eindhoven naar Bandaranayike Internationaal te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets van Eindhoven naar Colombo

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst van Eindhoven naar Colombo?

  We hebben die gegevens helaas niet voor deze specifieke route.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vliegtickets van Eindhoven naar Colombo?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten van Eindhoven naar Colombo.

 • Hoe kan de vliegticket prijsvoorspellingstool van KAYAK me helpen bij het kiezen van het juiste moment om mijn vliegticket van Eindhoven naar Colombo te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs voor een vliegticket van Eindhoven naar Colombo binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-functie voor vluchten van Eindhoven naar Colombo?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Colombo vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Eindhoven met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek van Eindhoven naar Colombo?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien, als je naar Colombo van Eindhoven vliegt. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Bekijk meer vragen

Boek goedkope vluchten vanuit Eindhoven naar Colombo

Vliegdeals voor enkele reis

meerdere bestemmingenDiverse Maatschappijen
13369 kmEIN-CMB

Zoek op stops

Eindhoven - Colombo

Vertrek:

Eindhoven (EIN)Nederland

Bestemming:

Colombo (CMB)Sri Lanka

Kabine-klassen: