Doorzoek honderden pakketreizen tegelijk.

Exacte datums
Washington D.C. (WAS)
Naar
wo 10-6
wo 17-6
Vergelijk de deals van KAYAK met |
COVID-19
Reisgids
Alles wat je wilt weten om slimme en veilige reiskeuzes te maken.
Ik wil een vlucht annuleren
Vluchten tot eind mei
Regeringen over de hele wereld hebben alle niet-essentiële reizen afgeraden en vliegmaatschappijen annuleren veel vluchten tot eind mei. Als een vliegmaatschappij je vlucht al heeft geannuleerd of je schema drastisch heeft gewijzigd, heb je mogelijk recht op een restitutie of reischeque. Als je vlucht ongewijzigd is, is het wellicht toch mogelijk om je ticket gratis te wijzigen.
We raden aan om de online zelf-service mogelijkheden van elke vliegmaatschappij te gebruiken, aangezien callcenters het momenteel extreem druk hebben. Je kunt ook overwegen om tot 72 uur voor vertrek te wachten om contact op te nemen met de vliegmaatschappij of boekingssite, aangezien er vaak prioriteit wordt geven aan oproepen op basis van vertrekdata.
Vergeten met wie je hebt geboekt? Controleer je e-mailbevestiging of creditcardafschrift voor de naam van het bedrijf dat je reservering heeft uitgevoerd.
Vluchten in juni of later
We raden je aan om scherp te blijven. Overheidsadviezen en het beleid van luchtvaartmaatschappijen veranderen elke dag. Raadpleeg je vliegmaatschappij voor de meest actuele status.
Ik wil binnenkort een vlucht boeken
Als je binnenkort moet reizen, zijn er een paar dingen waarmee je rekening moet houden:
Ga veilig op reis
Zorg voor je gezondheid en bescherm anderen door regelmatig je handen te wassen, thuis te blijven als je je onwel voelt en je mond en neus te bedekken met je gebogen elleboog als je hoest of niest.
Blijf op de hoogte
We houden de situatie van het coronavirus (COVID-19) en het effect daarvan op je reisplannen nauwlettend in de gaten. Zoek naar bestemmingsspecifieke reiswaarschuwingen en regelmatige updates over wanneer je weer veilig kunt reizen.
Check de toegangsbeperkingen
Veel landen hebben nieuwe toegangsbeperkingen ingevoerd vanwege COVID-19. Zorg ervoor voordat je boekt voor dat je voldoet aan de toegangseisen van elk land dat je bezoekt. Meer informatie.
Ik wil mijn volgende vakantie plannen
Flexibel wijzigen en annuleren
Veel vliegmaatschappijen, hotelketens en autoverhuurbedrijven bieden meer flexibiliteit voor nieuwe boekingen. We hebben een filter voor flexibele opties toegevoegd op onze pagina voor vliegtickets, en een filter "Gratis annuleren" op onze hotel- en huurautopagina's om je te helpen deze opties te vinden.
Ontdek het vanuit je luie stoel
Aan het dromen bent over je toekomstige reisavontuur? Geef het plannen van je reis een vliegende start door onze Explore-tool te gebruiken om nieuwe bestemmingen te ontdekken.

Als lid krijg je toegang tot geweldige prijzen en deals

Meld je aan en krijg toegang tot persoonlijke tips en deals.

Toe aan vakantie? Zoek naar pakketreizen voor een reis met vlucht + hotel. Of je nu op zoek bent naar luxe reizen, een zonvakantie of all in vakantie. KAYAK doorzoekt honderden reiswebsites zodat jij de juiste vakantie aanbiedingen voor hotel en vlucht vindt.

  • Exacte datums
  • ± 3 dagen