Welkom hotelmanager,
laten we beginnen.
Wil je jouw bedrijf nog verder laten groeien? Dit kan met 's werelds leidende zoekmachine KAYAK. Of je nu een hotel, vakantiehuis of andere accommodatie beheert. Vermeld je hotel gratis of koppel je hotel aan één van de hotelreserveringssystemen om ook de prijzen en beschikbaarheid te tonen.
Hoe beginnen?
Creëer een hotelvermelding om in onze zoekresultaten te verschijnen
Er zijn twee opties:
1. Creëer gratis een hotelvermelding. Prijzen en beschikbaarheid worden echter niet getoond.

2. Koppel je hotelvermelding via een boeking interface (booking engine) aan KAYAK, waardoor prijzen en beschikbaar getoond kunnen worden.
Pas hotelgegevens aan of bekijk je plaatsingen
Zorg ervoor dat je bestaande hotelvermelding up to date is met correcte contactgegevens, actuele foto's en vermelding van voorzieningen, of verwijder de plaatsing in z'n geheel.
Analyseer je resultaten
Zie hoe jouw hotel presteert en haal het beste uit je ervaring met KAYAK.
Vakantiehuizen
Om prijzen en beschikbaarheid van je hotel te tonen op KAYAK, moet het te boeken zijn via reiswebsites (zoals Travelocity en Booking.com) of via een reserveringssysteem (zoals WIHP of Travelclick). Wanneer je hotel geregistreerd staat bij een aanbieder dat samenwerkt met KAYAK, kunnen we alle data verkrijgen om tarieven van je accommodatie te kunnen tonen.
Toon hotel mét prijzen en beschikbaarheid
Als je actuele prijzen en beschikbaarheid wilt tonen en bezoekers de mogelijkheid wilt bieden om online te boeken, dan moet je jouw hotel koppelen aan KAYAK via een "booking engine" (hotelreserveringssysteem) van buitenaf. Dit is een greep uit de engines die de gegevens kunnen synchroniseren met KAYAK.
Top, laten we nu die bedden vullen
Als je al een hotelplaatsing hebt bij een andere aanbieder waar KAYAK mee samenwerkt, dan wordt je verblijf ook in onze zoekresultaten getoond.
Als je foto's wilt verwijderen die door een van onze partners zijn aangeboden, of als je problemen of suggesties hebt, laat het ons dan weten. laat het ons weten.